mardi 11 mars 2014

Anemoon honorine jobert

In De Tuinen van Appeltern staan deze herfstanemonen op verschillende . Mooi te combineren met Monarda, Anchusa,. Anemone hupehensis en Anemone hybride soorten en de Anemone tomentosa soorten kunnen we in een adem de herfstanemonen noemen. Binnen 2-werkdagen bezorgd!


Bekendste witbloeiende, een makkelijke plant. De gemiddelde hoogte is 1cm.

Deze plant is goed winterhard. De plant kan zowel in de zon als in de halve schaduw. Honorine Jobert is de klassieke witte herfstanemoon.


Combineert met veel planten voor de (half)schaduw, zoals varens, Hosta`s. Zoals de naam als zegt, bloeit de plant door tot in de . Enkelvoudige, witte bloemen. Oorspronkelijk komt de anemoon uit Midden- en Zuidwest- China.


Wonderful garden plant with white 2-flowers.

Often slow to establish but free-flowering after . Anemonen ( Anemone ) zijn overblijvende kruiden uit de ranonkelfamilie. Van de herfstanemoon zijn er verschillende soorten en cultivars, allemaal met witte, roze of rozerode bloemen. NIEUW - Mooi afwijkende anemoon met donkere rand aan de bloemblaadjes.


Japanse Anemoon , Herfstanemoon.


Bloem enkel wit, snijbloem. Groeit het best op lichtbeschaduwde plaatsen in een . There is a rose-pink form equally well- shaped. Learn more about Monrovia plants and best practices for best possible plant . De nederlandse naam is Herfstanemoon, familie van de Ranunculaceae.


De bloemkleur is wit en de bloeitijd is . September Hardiness zones z5-7.


Plant height, 1- 1cm. The crisp formality of white blooms with golden centers is.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.