lundi 31 mars 2014

Plant in weckpot

Je mag het pakket namelijk helemaal zelf in elkaar . De Sarracenia weckpot zorgt goed voor zichzelf. De pot bootst de natuurlijke luchtvochtigheid van het leefklimaat van de plant na, waardoor de pot kan beslaan. Als kind was ik al gefascineerd door de planten in de grote fles die bij.


Ik heb een mooie weckpot waar ik probeer een tuintje in te maken . De eerste keer dat ik kennismaakte met een gesloten plant terrarium.

De weckpot bootst de natuurlijke luchtvochtigheid van het leefklimaat . Je kan het pakket namelijk. Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis . Wil je zelf een planten terrarium maken?


Wij leggen je uit hoe je heel gemakkelijk een eigen mini ecosysteem in een fles maakt.


De oplossing is een zelfvoorzienende plant. Deze planten bevinden zich in een stolp of weckpot en het enige wat je er mee moet doen is hem .

Sommige planten zullen het beter doen dan anderen. Na een paar maanden op de standplek gestaan te hebben, wordt dit zichtbaar. Maak je geen zorgen, dit is.


De speciaal geselecteerde plant in deze weckpot is de Coffea Arabica, beter bekend als de koffieplant komt vers van de kweker.


Dit unieke designer item staat. Dan zijn deze weckpotten wellicht iets voor jou! Je hoeft ze geen water te geven.


Grote flessen, kleine flessen, vazen en potten: als je ze maar . Wat nou geen groene vingers? Dit zelfvoorzienende plantje is het ideale groene cadeau voor jezelf of iemand anders!


Deze weckpot heeft genoeg aan liefde. Met een paar minuten tijd en wat creativiteit, kun je vol trots van je eigen plant genieten. De Coffea arabica plant is luchtdicht afgesloten in een glazen weckpot.


Zo kan de koffieplant het water en de voedingsstoffen voortdurend recyclen.


Ondanks dat de Coffea arabica (Koffieplant) een supersterke en veerkrachtige plant is, kan het voorkomen dat je hulp nodig hebt bij het verzorgen ervan. Oude flessen komen tot leven door ze vol te stoppen met aarde, water, licht en … leven! Regelmatig blogt Wildernis op Roomed over planten en hun verzorging.

Een mini paradijs in een oude gistfles, kruik of weckpot ! Deze keer vertelt Mila, co-founder van Wildernis, hoe je zelf een terrarium maakt. De Growing Concept plant is een plantje binnen in een leuke weckpot. Dan ga je dit groene relatiegeschenk idee geweldig vinden Allereerst hebben weckpot planten nog minder . Pikaplant Jars zijn kamerplanten die je nooit water hoeft te geven.


Deze Calathea elliptica planten leven in een luchtdicht afgesloten glazen weckpot. BALL weckpot met planten en led verlichting van Old Made Awesome op.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.