mercredi 26 mars 2014

Husqvarna heggenschaar

De ergonomische machines leveren probleemloos . Vind heggenschaar husqvarna op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Accu heggenschaar met vergelijkbare capaciteit als de professionele heggenscharen uitgerust benzine motor. Zeer licht in gewicht en een zeer geringe .

Uw heg of struiken goed in model houden? Bij BTN de Haas heeft u de keuze uit een ruim assortiment elektrische, accu of benzine heggenscharen en toebehoren. Met eenvoudig te gebruiken functies zoals Smart Start . Helaas hebben wij niets gevonden voor husqvarna.


De achterste handgreep is verstelbaar zodat u de bovenkant en zijkanten van uw . Een zeer flexibele, professionele heggenschaar voor zowel hoge- als lage hagen.


Heeft u vragen over dit product? Ben nu op het punt gekomen dat ik voor een benzine heggenschaar denk te.

Stihl of husqvarna of honda zijn ook bekend van hun kwalitatief . Bekijk ons assortiment Traprenovatie in onze Onlineshop. Eenvoudig online bestellen. Geen producten in je winkelmand.


Gildestraat te Naaldwijk. Prijs : Tijdelijk uitverkocht. Wegens speciale inruilactie slechts seizoen gebruikt.


Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen . HUSQVARNA HEGGENSCHAAR 122HD45. Het robuuste ontwerp zorgt voor een . Ten opzichte van de vorige versies is de werktijd per accu verlengd. U vindt ons op bedrijventerrein De Zompe in . Heggenschaar hulpstuk voor combi producten.


U hebt ze maar enkele keren per jaar nodig. Maar dan zijn ze maar beter messcherp en tegelijk uitgerust met alle veiligheidsvoorzieningen om . Accu Type accu Li-Ion Accu voltage V Accu capaciteit Ah Accuvermogen 7Wh Gewicht van een batterij kg. Husqvarna benzine heggenschaar , model 123HD6 v.

Typische accu laadtijd tot . Die wordt bereikt doordat niet al het .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.