mardi 11 mars 2014

Kinderfeestje vossemeren

Uw kind kan al zijn beste vrienden uitnodigen voor een spetterende verjaardag in De Vossemeren. Een kinderfeestje wordt namelijk één groot feest met een . Kinderverjaardagsfeestje in de Aqua Mundo. Lekker spetteren in het water met je vriendjes.


Het ideale verjaardagsfeestje voor kinderen.


Natuurlijk kunt u het kinderfeest compleet maken met een kidsbox met daarin frietjes, een snack, een. Vier nu je kinderfeestje op Centerparcs de Vossemeren ! Wij bieden diversen soorten feestjes aan, van spetterplezier in de Aqua mundo tot workshops. Center Parcs De Kempervennen is een geweldige locatie voor een spectaculair kinderfeestje ! Meegevoerd worden op de bruisende wildwaterbaan, door de donkere glijbaan suizen of snorkelen tussen de tropische vissen.


Dein mee met de hoge golven . Een super spannend feestje: overwin de hindernissen van het touwbanenparcours op meter hoogte! Center Parcs de Vossemeren : Discovery bay dagbezoek - Bekijk 2reizigersbeoordelingen, 104.


Kinderfeestje gehad in discovery bay als dagjestoerist. Ik geef jullie hierbij alvast tip mee : als er een kinderfeestje aan de gang is. Ideaal voor de verjaardag van uw kind!


Wil jij je kinderfeestje vieren in een bijzondere omgeving met een originele activiteit?


Verras je vriendjes en vriendinnetjes dan met een bezoek aan Aquapark!

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.