jeudi 6 mars 2014

Parasol grondboor

Zwaar verzinkt parasolgrondboor met vijf vulringen en een afsluitdop. Afmetingen : lengte 56cm en diameter van de opening verstelbaar van 25mm tot 63mm. Een zeer solide parasolboor met vulringen en een afsluitdop.


Deze parasol grondboor is bedoeld voor het stevig plaatsen van een parasol direct in de grond. Vind Grondboor Parasol op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel.

Aanbieding Parasol Grondboor ! Deze stevige stalen parasolboor is voorzien van een stelschroef en is geschikt voor parasols met een steel tot 29mm doorsnee. Met deze grondboor plaats jij gemakkelijk overal je parasol in de grond. De zwaar verzinkte grondboor draai je in zandgrond.


Let er wel altijd op dat de dikte van de parasol wel in . Deze stalen grondboor is geschikt voor parasols met een stokdiameter tot mm. U kunt de grondboor eenvoudig met de meegeleverde stalen staaf in de . Campking parasol grondboor cm.

Parasol van het merk Shadowline in de kleur Antraciet. Beschrijving Bo Camp parasol grondboor Metaal tot mm. Gegevens Afmeting (cm): lengte cm.


Gewicht (kg): Gewicht gevuld (kg.): Materiaal voet: Materiaal . Zeer solide, nylon parasol grondboor.


Met vulringen en een afsluitdop. Een stevige stalen parasolboor met stelschroef. Deze grondboor is speciaal bedoeld voor het stevig plaatsen van een parasol of droogmolen.


Dit model is een zeer solide uitvoering voorzien van vulringen en . Gratis verzending va € 50. Parasolhouder voor parasols met verschillende diameters. Met grondboor , wringijzer, vastzet - duimschroef en rubber beschermdop.


Met een lengte van 40cm en een diameter tot 44mm. Parasol grondboor Nylon De nylon grondboor is een zeer solide staander voor uw parasol. Doorsnede tot mm, met stelschroef en beugel.


De parasolboor wordt in de grond gedraaid en . Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Bestel direct online de beste aanbiedingen!

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.