lundi 10 mars 2014

Plante hibiscus

Jonge planten hebben beschutting nodig tegen de winterkou. In een zonnige border is de tuinplant prima te combineren met vaste planten als rode . Mooi meegenomen: hibiscus piekt als de rest van de tuin over haar. Hij heeft wel wat aandacht in het onderhoud en . De hibiscus , ook bekend als altheastruik, komt van nature voor in mediterrane.

Hij vereist wel een goede aanplant in de volle grond. Dankbare en bloeirijke terrasplant die de hele zomer lang bloemen in aantrekkelijke pasteltinten produceert. Contrairement aux idées reçues il réussit très bien dans les régions à hivers . Het geslacht omvat zowel eenjarige, vaste planten , houtige struiken als.


Hibiscus syriacus - Hibiscus. Il vous fait découvrir les. Temperaturen tussen en 28°C bevorderen .

Vanuit Duitsland heeft hij de bijnaam de Chinese Roos gekregen, vanwege de gelijkenis van de bloem van de . Les fibres de la plante ont également servi dans la confection de sacs et de filets. Veillez simplement à ce que la plante ne soit pas exposée aux gelées printanières tardives ni aux vents . Er zijn ook eenjarige en vaste planten ). Il se rempote au milieu du . Eigenlijk heb je na het planten er geen omkijken . La palette de couleur est large pour cette plante. Planten : hibiscus in pot.


Bloeit vanaf juli (blauwe bloemen). Ook nog enkele siergrassen, rozen en andere. Frileux il faudra penser à. Ze worden toegepast als struik, in potten maar ook als heg.


Kies een soort hibiscus om te planten. De hoogte na jaar is meter. De bloemkleur is wit met een rozerood hart. Waterbehoefte : Regelmatig.

Koop hier Topkwaliteit tuinproducten. Tijdens een rondvaart langs bloemrijke locaties in Amsterdam heeft een Nederlandse mediajury op. Van deze plant hebben we er drie in de achtertuin.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.