mercredi 19 mars 2014

Beste middel tegen wolluis

Op een ochtend lag er n blaadje op de gron vol met wolluis. Ik bleef ik wolluis tegenkomen , en nieuwe volle ronde witte nestjes. Ze zitten in meerdere orchideeen.


Spiritus helpt niet voldoende, omdat ik het vermoedelijk te laat ontdekt heb en ze ook uit de pot komen.


Wolluis kan zowel bij tuinplanten als bij kamerplanten een ware plaag vormen.

Spuit de luizen en eitjes zelf van de plant af door middel van een krachtige . Dit soort wolluis plant zich voor door middel van geslachtelijke voortplanting en is. Het vervelende aan de bestrijding van wolluis is dat het heel goed tegen de . Bestrijding Wolluis: wat is het schadebeeld en hoe kunt u ze bestrijden? De insecten worden ongeveer 3-mm lang en zijn goed bestand tegen kou.


Ik heb weer wolluis op mijn olijfboom. Is er een effectief middel.


Of het ook voor wolluis werkt.

Meer resultaten van palmvrienden. Hydrangea-dopluis ofwel Pulvinaria hydrangae. Ze wordt nogal eens verward met wolluis maar het is een wollige dopluis en de. De beste tijd om dit lieveheersbeestje uit te zetten is dan ook wanneer de . Bestrijdingsproducten die gebruikt worden tegen : Wolluizen op sierplanten.


Beste toepassingsperiode: maart tot en met oktober.


De beestjes zelf zijn wit met strepen over hun rug en kleine witte pootjes. Helaas is deze plaag heel lastig te bestrijden, de wolluis kan wel tegen temperaturen . HGX Natuurlijk Middel Tegen Bladluis, Wolluis , e. Wolluizen zijn evenals schild- en dopluizen moeilijk te bestrijden omdat ze zich. Bayer brengt de volgende middelen op de markt die behalve tegen bladluis . Hoe bestrijd je wolluis of schildluis het beste Water Zout Neem een kopje en vul dit voor de helft met keukenzout.


Vul het daarna aan met warm . Wolluis is de naam van insecten uit de familie Pseudococcidae.


Vaak is het lichaam met wasdraden bedekt om bescherming te bieden tegen mogelijke vijanden en koude. Met deze middelen moeten alle wolluizen aangestipt worden. De Wolluis behoort tot de familie van de Coccoidea.

Particuliere mensen kunnen moeilijk aan middelen komen. Luxan ER II tegen spint en wolluis is een contactmiddel dat mag worden toegepast als insecten en mijten bestrijdingsmiddel in de teelt van land en . Lookaftreksel: Dit middel helpt bladluis te bestrijden omdat knoflook. Koffie: De planten met koude koffie begieten helpt ook tegen bladluis.


Voor een goede, langdurende bestrijding wordt het gebruik van breedwerkende middelen met een werking tegen wolluis aangeraden.


Let op: niet te gebruiken . Hardnekkige insecten kunnen het beste worden bestreden met ECOstyle. Promanal-R een contact middel is.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.