vendredi 14 mars 2014

Lavendelplant

Je kunt deze door de grond werken. De meeste lavendelplanten bloeien in paarstinten, maar er zijn ook witbloeiende. Want snoeien doet groeien, waardoor je ieder jaar weer van een frisse en bloeiende lavendelplant kunt genieten.


Snoeien van lavendelplanten en lavendelhagen.


Dat houdt de plant compact. In de late zomer (aug.) als de.

Lavendel heeft baat bij snoeibeurten per jaar. Onze lavendelplanten zijn allemaal in pot gekweekt en dus kan je deze, net als quasi alle andere in pot gekweekte tuinplanten, jaarrond . Vandaag bestellen = Morgen in Huis! Helaas loopt het met de lavendelplanten nog wel eens op een teleurstelling uit.


Kale of afstervende planten en de lol is er snel af … Het is belangrijk lavendel . Kies bij het kopen van lavendelplanten voor een soort die past bij wat je wilt.


BJ Tuinidee vertelt over de lavendel. Help, de lavendel staat er treurig bij in zijn pot op je balkon of terras.

Veel lavendelsoorten zijn meerjarige planten, wat betekent dat ze twee of meer jaren leven. Deze planten groeien elk voorjaar en elke . Koop of Verkoop lavendel op Marktplaats. Vind lavendel plant op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel.


Zo kan het water goed weglopen en staat je lavendelplant nooit te lang onder water. Dit zuiderse kruid is een echte . Wrijf even een paar blaadjes fijn tussen de vingers en de typische lavendelgeur komt vrij. Binnen 2-werkdagen bezorgd!


Een heerlijk ruikende dieppaarse lavendelplant misstaat in geen enkele tuin. Het is dan ook niet voor niets één van de populairste plantsoorten. Beste Gerlinde, jonge lavendelplanten bloeien niet meteen de eerst zomer.


Door ze te toppen in augustus, maken ze nog zijtakken, in plaats . Herkomst: Inheems in de noordelijke mediterane regio.


Geteeld in Zuid-Europa en in Bulgarije, Ruslan de Verenigde Staten en voormalig Joegoslavië. Ik heb een grote lavendelplant die heel mooi is maar op een slechte plaats staat en wil deze graag verplanten. Voeg wat groen aan uw interieur toe met deze levensechte kunst taro plant.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.