vendredi 15 décembre 2017

Rozen the fairy

Geurend Deze miniatuurroos heeft een goed vertakte, compacte, bossige vorm met kleine, . Binnen 2-werkdagen bezorgd! Rosa the Fairy is een ijzersterke rozenstruik met zeer fijne bloemetjes. De bloei duurt van juni tot aan de vorst.


Laagblijvende, brede, deels overhangende groeiwijze.

Een van de meest rijk- en doorbloeiende rozen ! Hij doet het behoorlijk in alle grondsoorten. Wil je meer over rozen weten laas dan eens het artikel over soorten rozen. Het blad is glanzend en verkleurt naar geel in de herfst.


Bodembedekkende rozen zijn eigenlijk lage struikrozen, die met enkele bijeen of in . Gebruik: haag, kleine groep. Habitat: bij voorkeur rijk bemeste leemgrond of lichte klei. De roos wordt ongeveer cm .

Rosa The Fairy is een van de wereldbekenste rozen , mooie trosrozelaar met gevulde zachtroze bloempjes, doorbloeiend tot het vriest. Deze lichtroze Fairy zou je de moeder van de overige Fairy - rozen kunnen noemen. Een polyantha roos, nu als bodembedekker gebruikt.


Goed resistent tegen ziekten. Op eigen wortel, vormt dus geen wildopslag.


Uitgebloeide rozen moeten weggeknipt worden tot boven het eerst vijftallige blad. Belle Epoque Rozenkwekerijen - Ouderwetse en zeldzame rozen online. Deze TOP-roos heeft talloze kleine, zachtroze pomponbloemen in trossen. Bloeit laat, maar wel continu en rijk.


Kleine gevulde bloemen die met trossen aan stelen staan.


Om de bloeitijd en de gezondheid van de . Middelmatig grote, zeer dubbele, ouderwets geboetseerde rozen , met bleek. Deze roos heeft dezelfde groeiwijze en eigenschappen als The Fairy en Lovely . Rozen in pot voor het planten goed natmaken Graaf een ruim plantgat. De resterende takken van de Rosa Fairy inkorten tot - cm.


Vergelijkbare advertenties.


Bekijk alle advertenties van.

Rosa (F) The Fairy met jaar Groeigarantie. Tot korting, gratis thuis geleverd in heel. Hoogte Volwassen, à cm. De meest verkochte maat stamroos!


Stamrozen met een stamlengte van iets meer dan een meter zijn perfect voor een extra dimensie in uw rozenperk.


Het betreft hier om de originele variëteiten van de fameuze Rosa “The Fairy ”, een aloud rozen ras met bewezen kwaliteiten, gecreëerd door de natuur en . Rozen zijn mooie, vaak langdoorbloeiende planten. Er zijn vele soorten rozen te koop.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.