vendredi 8 décembre 2017

Draadalg vijver

Lees hier hoe u draadalgen in de vijver tegengaat. Hoe weet ik zeker of ik wel last van draadalgen in mijn vijver heb? Wat is normaal als het om draadalg gaat?


Op deze pagina lees je, hoe draadalg in de vijver er uit kan zien tijdens de verschillende groeifases.


Heeft uw vijver last van draadalg ? Het lijkt erop dat algen verwijderen uit de vijver een nationale sport aan het.

Als u draadalg wilt gaan bestrijden in de vijver is zou dus niet de . Draadalg herkennen is over het algemeen niet lastig. Wanneer het zuurstofgehalte in het water hoog genoeg is, kan de groen- of, in zuur water, bruinmakende alg zijn werk niet doen en blijft de vijver dus prachtig . Wij hebben diverse producten en middelen tegen algen. Bestrijden van algengroei in de vijver.


Welke algen kunnen in de vijver voorkomen en hoe kom je er vanaf?


Lees alles over draadalgen , slijmalgen en zweefalgen in de vijver. Daarvoor wil hij onder andere weten hoe hij de algen in zijn vijver kan bestrijden. In de winkel heb je producten om onder meer die alg.

Vanzelfsprekend ziet u liever een heldere vijver dan een vijver vol met draadalg. Een overmatige algengroei in uw vijver is een veel voorkomend probleem. Een beperkte groei van draadalgen wijst op gezond water.


Bij Haxo vindt u draadalg bestrijdingsmiddelen . Maar toch wilt niemand een overdaad aan algen in zijn vijver. Dit product doodt niet alleen de aanwezige draadalgen en algsporen, maar . Iedereen kent ze wel: slijmerige, lange draadalgen die overal groeien in je vijver. Aan de wanden, op stenen en vooral tussen de waterplanten.


Vijvers zijn geweldig leuk en geven een extra dimensie aan elke tuin. Maar helaas loopt niet altijd alles precies zoals je wilt in je vijver.


Een van de grootste frustraties binnen de Koi hobby… Is waarschijnlijk alg dat zich kan uiten in de vorm van groen water, draadalg of groen slijm dat in de vijver. Ze vormen lange groene slierten in je vijver. Ze hechten zich vast aan de vijverbodem, keien, . Hallo wie weet het antwoord?

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.