mardi 26 décembre 2017

Border planten schaduw

Veel mensen denken dat een mooie border in de (half) schaduw onmogelijk is. Ook op een plek met weinig zon kun je echter genieten van veel groen én . Vaste planten voor een droge schaduw border. Liriope muscari schaduw plant ! Heb je een tuin op het noorden, veel bomen of donkere hoekjes waar niets wil groeien?


Ook dan kan je van een groene, kleurrijke tuin genieten!

Dit schaduw borderpakket bevat vaste . Ook bij schaduw heb je gradaties, die gaan van plaatsen . Dan bent u bij de exclusieve borderpakketten van Directplant. Voor diverse tuinen zijn er verschillende borderpakketten. Gelukkig zijn er genoeg voorbeelden van mooie schaduwtuinen om het tegendeel te bewijzen.


Schaduwpakket ( A ) varens voor m2. In de schaduw bloeien juist de mooiste vaste schaduwplanten. Met deze planten laat jij je schaduwborder.

Dan is een border met bladplanten dus een goede keuze. Bloembakken met winterharde planten beplanten voor een winter lang tuinplezier op de vensterbank. Zelfs in schaduwrijke plaatsen kunt u groenten telen, zolang u kiest voor de juiste gewassen en enkele eenvoudige aanpassingen doet.


Kant-en-klare tuinborder met schaduwplanten. Welke planten de beste keuze zijn, is afhankelijk van de omstandigheden in uw tuin. Onderhoudsvriendelijk borderpakket (paars, zon, halfschaduw , m2).


Ligt (een deel van) de tuin in de schaduw , dan komt daar minder dan uur zon per dag. Informatie en tips over Borderplanten vindt u bij Bakker. Minder dan zonuren per dag of langere tijd gefilterd licht is schaduw.


Plantenlijst en plattegrond. Beplantingplan voor schaduwtuin.


Wil je een border in de schaduw of halfschaduw aanleggen dan is een juiste plantenkeuze van . Geen probleeje kan verrassend veel doen met vaste planten om die donkere. Ook jij kan in de schaduw een overtuigende border creëren! Een beplantingsplan voor een smalle border maken is dé oplossing! Er zijn planten die het prima doen in de schaduw , maar andere gewassen kunnen niet . Ze zorgen van lente tot herfst met hun bladeren en bloemen voor een schitterend .

Maar hoe doe je dat nu, een border in de volle zon aanplanten ? Voorbeelden van borders die hoofdzakelijk zijn samengesteld met vaste planten. Als je je een beetje verdiept in schaduwplanten kom je al snel tot de conclusie dat er verrassend veel. Mijn tuin ligt het grootste deel van de dag in de schaduw.


Eeuwen van evolutie maakte schaduwplanten sterk.


In onze webwinkel kunt u een verrassend assortiment aan vaste planten kopen. Ze zijn ingedeeld naar hun behoefte aan licht.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.