mardi 12 décembre 2017

Onderhoud grasmaaier prijs

Vóór november uw grasmaaier binnenbrengen voor winteronderhoud. Onderhoudsbeurten gazonmaaiers: Prijs inclusief BTW Duwmaaier slijpen € 350. Motormaaier elektro € 250.


U kunt zich aanmelden voor een onderhoudsbeurt door in de mail de “ aanmeldingslink” aan te klikken,.


Uw grasmaaier dient een mooi eindresultaat te leveren. Een onderhoudsbeurt aan een benzine grasmaaier (zonder aandrijving) omvat:.

Het is een zeer propere grasmaaier. De onderhoud is pas gebeurt. Onderhoud grasmaaier zorgt voor een lange levensduur en minder irritaties. Het onderhouden van jouw tuingereedschap is maatwerk.


Voor meer informatie en een prijsopgave vraag één van onze medewerkers in jouw Welkoopwinkel.


Voor tuinmachine onderhoud hebben wij vaste basisprijzen vastgesteld. Reinig je grasmaaier na elke maaibeurt en slijp de messen één keer per jaar. Waar moet je nog op letten bij het onderhoud van een grasmaaier ? Is uw benzinemaaier aan onderhoud toe?

Wij herstellen of onderhouden uw grasmaaier volgens de regels van de kunst aan de beste prijs ! Een jaarlijks onderhoud van je grasmaaier voorkomt heel wat problemen. Je machine gaat langer mee en je hebt minder kosten. Voor je begint met het onderhoud wacht je altijd tot het mes van de grasmaaier volledig stilstaat.


Vervolgens verwijder je de bougie. Het jaarlijks onderhoud van uw grasmachine. Test Aankoop - Steeds in de bres voor de consument.


Een grasmachine is essentieel voor een goed onderhoud van je gazon.


De juiste grasmaaier kopen is dan ook klus waarbij je niet overhaast te werk mag gaan. Vul hier ons formulier voor onderhoud in! Tuin en parkmachines: klein en groot onderhoud.


Wilt u ook dit jaar uw tuinmachine in onderhoud ? Grasmaaiers in Drenthe kopen?


Fouten en prijswijzigingen voorbehouden, Alle prijzen incl. Bij een onderhoudsbeurt spreken we doorgaans over het schoonmaken van de grasmaaier en het slijpen van de messen. Heb je een benzine grasmaaier ?

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.