vendredi 8 décembre 2017

Bestrijding taxuskever

Biologische dus duurzame bestrijding van taxuskevers en andere snuitkevers met nematoden. In de groeven bevind zich een gel met aaltjes van de soort Steinernema Carpocapsae, die de volwassen taxuskever zeer effectief bestrijden. Last van taxuskever in de tuin?


Zo kan je de taxuskever op een milieuvriendelijke manier bestrijden.


Een taxuskever is een insect die veel schade kan aanrichten aan uw planten, struiken en bloemen.

De schade die deze kever aanricht is te herkennen aan de. De meest succesvolle periode om de larven van de taxuskever te bestrijden is . Kom meer te weten over de levenscyclus en schadebeelden van de taxuskever ( Otiorhynchus sulcatus). Bekijk hoe u kevers kunt bestrijden.


Het middelenpakket is ontoerei- kend om de . Voor een goede beheersing van de plaag is bestrijding van zowel de kevers als . De taxuskever eet van het blad en de larve eet van de wortels.


Na veel omwegen heb ik een biologische bestrijding gevonden die heel effectief is en wat veel Kever-leed kan voorkomen.

Wil je de taxuskever of zijn larve echt . Koop dan nu aaltjes, ook nematoden genoem die de larven van de taxuskever effectief bestrijden ! Zet een val vol aaltjes voor de volwassen kever. Bestel direct bij ECOstyle! Taxuskever of snuitkever bestrijden ? Nadat de larven zijn uitgekomen, doen ze zich te goed aan de wortels van de . Hij vreet hoekige happen uit de randen van bladeren en scheuten.


Aaltjes, ook wel nematoden genoem kunnen veel verschillende insectenplagen bestrijden.


Aaltjes tegen larven van de taxuskever zijn specifieke nematoden, die instaan voor een snelle biologische bestrijding van taxuskeverlarven. Bestrijden van de taxuskever kan met behulp van verschillende natuurlijke vijanden, waaronder aaltjes. Deze aaltjes (nematoden) dringen bij de larven naar . TAXUS kever bestrijding met Compost Speciaal.


Hoewel de taxuskever (of gegroefde lapsnuitkever) veel voorkomt is het geen bekende verschijning in de tuin omdat de kever een nachtactieve . Biologisch bestrijding kan met behulp van insecten parasitaire aaltjes. Chemische bestrijding van taxuskever zelf. Op deze manier voorkom je dat de kevers eitjes leggen.

Dit kan met een combinatie van Calypso . Het is heel lastig om de mobium te bestrijden. De volwassen vorm (de taxus kever of lapsnuit kever) vreet aan het bladmoes van planten en is wat minder .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.