jeudi 7 décembre 2017

Bestrijding bladluis

Bladluis bestrijden op planten. We hebben de planten weer vrolijk voor het raam staan en de tuin bloeit weer op. Daarom vandaag methodes om . Lucifers: Ter voorkoming en bestrijding van bladluis kan men lucifers met het hoofdje naar beneden in de grond steken.


Duw de lucifer er gewoon helemaal in. Dit komt door hun enorme voorplantingsvermogen, maar ook doordat de resistentie tegen .

Het is belangrijk dat je steeds . Bestrijden van bladluis gebeurt steeds vaker met natuurlijke vijanden, . Iedereen heeft er wel al eens mee te . Op zich doet hun gesabbel aan de blaadjes en bloemknoppen niet zo veel . Spring naar Bestrijding - Lieveheersbeestjes, oorwormen, zweefvliegen, gaasvliegen en sluipwespen of hun larven ruimen veel bladluizen op en kunnen . In het voorjaar komt uw tuin langzaamaan weer tot leven. Allerlei frisgroene plantjes schieten omhoog en struiken. Uitgebreide informatie over de bestrijding en preventie van bladluis.


Groene en zwarte bladluizen (Aphidoidea) zuigen voedingsstoffen (aan de groeipunten) van planten.

Hun uitscheiding heet honingdauw. Wat is de beste manier om de bladluizen te bestrijden ? Gelukkig kun je bladluis bestrijden op een milieuvriendelijke manier. Alles over de bestrijding van . Biologische bestrijding van bladluizen in vruchtgroenten onder glas.


Pierre Ramakers, Marieke van der Staaij en Juliette Pijnakker.


Hoe kunt u bladluizen bestrijden of verwijderen? Dit kan heel goed op een natuurlijke manier, zonder agressieve giffen. Wat kan je doen om luizen te weren of te bestrijden op een ecologische wijze?


Met een beetje voorbereiding zou je in principe . De natuurlijke vijanden van bladluis en tripsen worden op de planten.


Gevlekte bladluis Neomyzus circumflexus . Onlangs viel mij op dat bepaalde planten in mijn kas helemaal onder de bladluis zaten, zo erg dat ze eigenlijk helemaal . De bladluis , een plaag in menig tuin gezien. Zeker als je tuinbonen of kersen in je tuin hebt, heb je deze kleine rotzakjes wel eens over de vloer gehad.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.