mercredi 27 décembre 2017

Little tikes speelcentrum

Open het speelcentrum voor meer . Energieke kids kunnen naar hartenlust klimmen en glijden op dit megagrote klimtoestel. Openklapbaar speelcentrum met spiegel, leerklok, beweegbare beestjes, openingen voor balletjes,. Speelcentrum met allerlei activiteiten vanaf maanden.


Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Heel veel speelplezier en speelmogelijkheden met dit speciale klimrek. Met glijbanen, tunnels, klimwanden en toegangsdeur. Door de oneindige klimmogelijkheden en een stevige . Gratis verzending little tikes activity gym op de activity gym kunnen kinderen.


Alleen gerelateerde resultaten gevonden.


Klauter naar boven en glij naar beneden via één van beide glijbanen. Dit kan gebeuren omdat het product niet meer wordt geleverd of omdat er geen .

Schrijf de eerste beoordeling van dit product. Beschikbaarheid: In voorraad. Little Tikes Speeltoestel Playground. Een speelcomplex met het gevoel van een echte speeltuin!


Dit leuke klimtuig is voorzien van een grote en een kleine glijbaan. Kinderen kunnen zich urenlang vermaken met dit mega speeltoestel! Bezoek dan snel Speelgoed Jungle.


Of het nu om een kinderbe kast of opbergruimte gaat, . Op zoek naar little tikes Glijbanen? Kies uit verschillende little tikes Glijbanen op Kieskeurig. Voor de allerkleinste chefs!


Deze activity keuken bevat vele activiteiten, zoalslicht , gelui een vormenstoof en keuken. Klim- en klauterplezier verzekerd! PROMO: Forest-style speelhuisje hacienda.


Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.

Gereserveerd - Leuke speeltoren met glijbanen en stuur. Gebruikt, in perfecte staat. Rode kleur is afgeschenen door de zon.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.