mardi 12 décembre 2017

Echinacea vermeerderen

Deze plant bevalt ons zeer goed omdat deze zo lang in bloei . Echinacea is een in onze streken winterharde vaste plant. Van oudsher een bekende plant uit de homeopathie, tegenwoordig een trendy plant in steeds nieuwe variëteiten. Nadat de zonnehoed op zijn nieuwe plaats staat de plant opnieuw ruim water geven. Zonnehoed welke door te fel . Direct in de volle grond op de .

Geneeskrachtig en prachtig. De plant leent zich het beste voor zonnige borders. Zo verzorg je deze populaire . Bij deze varieteit heb ik hele goede ervaringen.


Meestal is hij in het wit met groen hart terug gekomen. Deze zonnehoed heeft bij mij de mooist diepe kleur en dan die leuke blaadjes die omhoog krullen. Kenmerkend van deze tamelijk zeldzame zonnehoed uit Tennessee is de rechte, soms zelfs komvormige stand van het bloemblad.


Met MOOODZ heeft HilverdaKooij de oplossing hiervoor gevonden.


Hoe kun je mooie vaste planten zelf vermeerderen.

Bekijk alle reacties via groeninfo. In de vrije natuur vermeerderen planten die bloeien zich door. Vermeerdering : Door scheuren in het . Spontane vermeerdering is niet altijd wenselijk.


De echinacea purpurea is plant die niet in een vaste plantenborder mag. Het vermeerderen kan door zaaien in het voorjaar of door middel . Bloeit donkergeel met later hangende . Alleen wij kunnen deze planten dan vermeerderen of licentiecontracten.


Elk jaar wordt ongeveer de helft daarvan vermeerderd en aangeboden. Er werd meteen begonnen met het vermeerderen en kweken, waarbij mijn. Groeit overal, vermeerderen door scheuren.


Workshop vermeerderen en stekken van vaste planten en. Bijzonder: de plant is alleen door zaad te vermeerderen.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.