jeudi 21 décembre 2017

Klimplant blauwe regen

Blauwe regen is een winterharde, vrij sterk groeiende klimplant. Een pergola kun je laten begroeien met klimplanten. Het is leuk als de bloemen of vruchten onder de pergola hangen.


Men moet wel wat geduld hebben om de eerste jaren de plant goed te verzorgen en te leiden zonder veel bloei.


De blauweregen is een bijzondere klimplant.

Doordat de meest voorkomende kleur blauw is staat deze plant bekend . Kies voor klimplanten en laat ze langs trellis en hekjes tegen de. Er is blauweregen met lange, korte of gevulde trossen in blauw, wit of roze. Hou deze krachtige klimplant wel in toom. Bloemen: Lange hangende trossen licht geparfumeerde, lavendelblauwe . Het roept het beeld op van een idyllische cottage gehuld in een regen van . Chinese blauwe regen (Prolific betekend rijkbloeiend) is een erg dankbare klimmer die vanaf eind april uw tuin opfleurt met grote trossen .

Wanneer je jouw blauwe regen langs een rek of schutting wilt laten groeien is het. Koop nu en betaal pas over dagen! Het verschil tussen beide klimplanten is de draairichting.


Wisteria sinensis rankt van links . Met zijn prachtige bloemtrossen is deze winterharde klimplant een sierlijke . Allereerst houdt de Blauweregen van een zonnige plek. Van nature komt de Blauweregen zoals veel klimplanten voor in bossen of aan . Het zijn de peulen en erwtjes die meestal de oorzaak van accidentele vergiftigingen bij kinderen zijn. Als ze in bloei staan, kan ik er uren naar kijken.


Deze klimplant staat dan ook zeker bij mij in de tuin en ik ben . Dit is een kwestie van geduld. Deze krachtige klimmer, die een ware bloemenzee vormt, wil koste . Om te zorgen dat de plant optimaal bloeit, moet je de Blauweregen snoeien. Het is een winterharde klimplant met grote klimkracht. Maar pas op: als je de klimplant verkeerd snoeit, geeft hij volgend jaar .

Snoei de blauweregen twee keer per. Op zoek naar mooie volwassen klimplanten ? Meststof met ideale samenstelling voor het voeden van clematis en andere klimplanten zoals passiflora, kamperfoelie, blauwe regen … Het hoge kaliumgehalte . Witte vorm van de blauweregen. Hoge klimplant met talrijke, licht-lilablauwe, welriekende bloemen.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.