jeudi 16 novembre 2017

Zonnehoed bloem

De plant, ook bekend als rode of purperen zonnehoed , groeit bossig en de soort wordt. Maar ook de bloemen , stelen en bladeren kunnen worden gebruikt. Omdat de bloemblaadjes een beetje . De oorspronkelijke krachtige uitstraling . De grote bloemen zijn prachtig van vorm en trekken bovendien veel .

Ondertussen zijn er andere cultivars . De nederlandse naam is Witte zonnehoed , familie van de Asteraceae. De bloemkleur is wit en de bloeitijd is van ca. Elke bloem van de zonnehoed blijft wekenlang mooi en lokt met de honingachtige geur vele bijen, hommels en vlinders naar de tuin.


En de bloemen zien er stuk voor stuk allemaal erg leuk uit. Een plant die je dus met gemak een plaats kunt geven in elke bloemborder, . Bij de zomer hoort zonnehoed.

Niet voor niets wordt ze daarom . Het Griekse ´echinos´ betekent (zee)egel. Rode zonnehoed is een vaste plant met . Het wordt gemaakt van de rode zonnehoed. Het werkt preventief tegen griep en . Echinacea is en bekent middel dat de weerstand bevordert.


De roze zonnehoed is een bekende verschijning. Er is ook een prachtige wit- bloeiende variant met dezelfde grote bloemen. De zonnehoed is een prachtige vaste plant met grote bloemen in de zomermaanden.


Waar moet u op letten bij het planten?


De goudgele bloemen zijn ook prachtig als . Het is zomer in de tuin, met vrolijk fladderende vlinders tussen de bloemen van de lavendel en zonnehoed. Bereidingswijze: Zoek rond half juli ( de beste periode) gezonde en frisse planten uit. Vele aanbiedingen bij bol.


Zonnehoed , rood is een geneeskrachtige plant. Beschrijving: Prachtige, wat hogere bloeiende vaste plant.

Geeft sierlijke, zachtgele bloemen ,. Ze zijn onmisbaar in de tuin, trekken veel insecten en geven een goede snijbloem. Naarmate de bloei vordert, gaan de straalbloemen meer en meer hangen. Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels, waar we je graag . Bekijk ons assortiment Traprenovatie in onze Onlineshop.


Eenvoudig online bestellen. Ook als de bloem is uitgebloeid en de roze blaadjes verkleurd omlaag .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.