mardi 14 novembre 2017

Olifantspoot plant

Deze kamerplant heeft weinig eisen. Officieel is het een bloeiende plant , maar in . Wat is de olifantspoot voor plant ? De olifantspoot is een gemakkelijke kamerplant. Ze hebben erg weinig water nodig, en vinden het bovendien .

Krachtig, sterk, zonder veel opsmuk. Een stoere kracht waar je echt op kunt steunen en bouwen. Vind olifantspoot op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Beaucarnea of olifantspoot.


Deze Prachtige Recurvata - Olifantspoot kamerplant is een ware aanwinst voor elke. Hierdoor heeft de plant ook de bijnaam Olifantenpoot of Olifantspoot gekregen in Nederland. In de volksmond wordt de plant ook flessenboom genoemd door de typische knolvormige voet.

Een olifantspoot groeit erg langzaam en kan zeer oud worden. Deze plant lijkt wel een beetje op een palm met een hele dikke vormende stam aan de basis. Of Ponytail, vanwege de bladerkruin.


De geharde Olifantspoot plant en meer topkwaliteit planten koop je voordelig online bij VanKaarstotServet, de beste planten bestelservice online! Mooie olifantenpoot of olofantspoot planten vindt u bij Chicplants. Vele groene planten zijn opvallend.


Groene kamerplanten en bloempotten koop je bij Home meets nature. De plant houdt van een lichte plaats maar kan ook tegen schaduw. Oorspronkelijk komt de Olifantspoot uit Mexico waar hij op droge rotsachtige grond groeit. Het zijn planten met een aan de basis knolvormig . Ik heb gezien dat dat bij mijn plant op . Geef pas water als de grond droog aanvoelt.


De beaucarnea is een van de echte doorzetters onder de planten.


Plant Olifantspoot Groen 80cm Fleuron koopt u bij LiL. De Nederlandse benaming is Olifantspoot : de plant dankt deze aan haar brede wortelknol, waarin de stam van de plant onderaan eindigt. Dus jouw seizoen is altijd groen.

Nolina recurvata – Olifantspoot. Geplaatst op 13:37h in door webtester.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.