vendredi 10 novembre 2017

Boordsteen antraciet

Dit is een richtprijs exclusief BTW. Voor meer info over prijzen, kan je terecht bij een . Opgelet, boordstenen kunnen enkel in Vlaanderen geleverd worden. Perfecte strakke rechte vorm. De zichtbare bovenkant heeft een egale en vlakke afwerking (geen DHZ-kwaliteit!) Door tand- en .

Ontdek ons assortiment Boordstenen. De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA! Nergens meer keuze Boordstenen antraciet zwart en grijs.


Producten getagd met Boordstenen. Betonbielzen antraciet 60cm lang.


Deze grijze boordsteen is ideaal om je inkompad of zandbak af te lijnen. Hij is vervaardigd uit beton en ontworpen in een rechte lijn.

Een rechte boordsteen van beton. De boordsteen heeft een tand en groefverbinding waardoor ze naadloos aansluit bij. Beschikbaar in grijs en antraciet.


De tuin boordsteen van Coeck is ideaal om een inkompad of een zandbak af te lijnen. Deze is in beton vervaardigd en in een rechte lijn ontworpen.


Een betonnen basis boordsteen met rechte vorm en vlakke bovenzijde. Boordstenen kunt u afhankelijk van uw wensen en de omgeving zowel zichtbaar als onzichtbaar toepassen. Naast de mooie standaard.


BOORDSTEEN 100X15XZWART. Grijs, antraciet , zwart, geel. Een mooi zwembad verdient een mooie zwembad randtegel.


Randtegels geven het zwembad de finishing touch en zorgen uiteindelijk voor het zwembad . De rechte boordstenen zijn sober, onopvallend en verfijnd.


Helaas hebben wij niets gevonden voor boordsteen rond. Kies de juiste kleuren en maten! Channel zwembadboord Recht Antislip 40x80xAntraciet.

Boordstenen zorgen ervoor dat uw klinkers na verloop van tijd niet kunnen wegschuiven.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.