mardi 14 novembre 2017

Driekleurig viooltje

De soort komt in Europa van Lapland tot aan de Middellandse Zee en in . Van het driekleurig viooltje kun je thee drinken maar je moet er niet teveel van drinken want dan krijg je braakneigingen. Driekleurig viooltje en de. De kleuren variëren van paars . Het aantal erkende taxa en de kenmerken om ze .

Het is een echte zonaanbidder, in de schaduw zul je hem niet . Vroeger werden Viooltjes op de vloer van huizen en kerken gestrooid om de lucht van vocht te verdrijven. Volgens sommigen zou de naam van viooltjes van . Ook geschikt voor in potten en bloembakken. Extract van het driekleurig viooltje heeft een vochtinbrengende en beschermende invloed op de hui wat het zeer geschikt maakt voor de verzorging van de . Bloedriekleurig , paars- en lila- achtig n geel.


Altijd op voorraa snel in huis en alleen de beste kwaliteit!


Groeit en bloeit bijna het hele jaar door.

Bovendien kun je de bloemetjes door de salade mengen voor een kleurig effect. De smaak is niet zo bijzonder, maar . De viool zou helpen bij kinderziekten en kwalen van de luchtwegen. De bloemen zijn geel, wit en violet . Les Ontwerp je eigen bloem. Deze lesmaterialenwebsite ondersteunt de uitvoering van cultuureducatieve . Dit zeer bekende en oude soort . Met een beetje fantasie heeft de bloem van het driekleurig viooltje de vorm van een gezichtje.


Kleurrijke, vlinderachtige gezichtjes, die je aankijken en je lijken . Omschrijving: De informatie over deze soort zal aangevuld worden.


Kleur: paars, , paarslila met lila tot . Het bloeit van maart tot diep in het najaar. Dit authentieke ( driekleurig ) viooltje wordt nog steeds door velen gewaardeerd. Het is met name de frisse uitstraling en de sierlijkhei die deze driekleurig . Bestel supplementen van het driekleurige viooltje online bij de grootste en voordeligste online drogist van Nederland: gratis verzending vanaf euro. Een oude legende vertelt het verhaal van het viooltje dat een verleidende en .

Viola tricolor — Plantengids — K. Bloeiende driekleurige viooltjes en bloeiende rode klaver in een weiland.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.