vendredi 10 novembre 2017

Tikibad

Met zestien unieke glijbanen is het Tikibad het grootste indoor waterpark van de Benelux! Bekijk de openingstijden van het attractiepark, Tikibad , diverse faciliteiten en horecagelegenheden. Samen met mijn vriendin dachten we een leuk dagje tikibad te doen.


In het Tikibad bij pretpark Duinrell in Wassenaar is vrijdagmiddag een kindje onwel geworden.


Een traumahelikopter kwamen ter plaatse. Dat bevestigt een woordvoerster van het Wassenaarse attractiepark aan .

Het Tikibad van Duinrell is vanmiddag ontruimd. Vanwege een technische storing aan de apparatuur moesten de bezoekers van het . Het tropische Tikibad is het grootste, overdekte waterglijbanenparadijs van de Benelux en biedt maar liefst meer dan één kilometer lang glijbaanplezier. Zo ziet een rit in de nieuwe glijbaan van het Tikibad er uit.


Het bad beschikt over ten minste twaalf verschillende glijbanen met. Een kindje is vanmiddag onwel geworden in het Tikibad van attractiepark Duinrell in Wassenaar. Meerdere ambulances en een . Het tropisch zwemparadijs Tikibad in Duinrell is het grootste overdekte glijbanenparadijs van Nederland!

Dahlia dagen met fietsroute. Naaktzwemdag Tikibad op december! Het is inmiddels een traditie. De naaktzwemdag in het tropische zwemparadijs van Attractiepark Duinrell.


Super fun for adults and kids! Lots of Slides for all ages and thrill levels. Recommend going 1st thing as queuing can be a feature, up to c20mins for double . De waterglijbaan X-stream in het Tikibad in Duinrell is woensdag weer in gebruik genomen.


Op Dagtickets bestel je snel en veilig tickets met korting voor het Tikibad.


Binnen minuten tickets per mail ontvangen bij Dagtickets. Een speciaal gedeelte voor kinderen van tot ca 7. Hierdoor is het Tikibad leuk voor het hele gezin. Een dagje Duinrell of het Tikibad start met Connexxion.


Met lijn van Connexxion heb je namelijk ieder half uur een rechtstreekse verbinding . Een spetterend dagje uit beleef je in Duinrell in Wassenaar. Zwemspullen mee en naar het Tikibad ! Kom naar Duinrell en geniet van .

Leuke glijbanen, niet heel druk. En het achtbanenpark was ook heel leuk. Wassenaar – Een kind is vanmiddag in het Tikibad onwel geworden, de Telegraaf meldt dit op haar website. Het kindje zou bewusteloos zijn . De zestien unieke glijbanen maken het Tikibad tot het grootste overdekte glijbanenparadijs van de Benelux!


Te koop: tickets voor duinrell met onbeperkt tikibad binnen en buiten inc.


Sprookjesattracties, bloedstollende adrenalinekicks en kilometers glijplezier: een dagje Duinrell en een bezoek aan het Tikibad is geweldig voor de hele familie! Op mei werd de nieuwe glijbaan met Cones feestelijk geopend in het Tikibad van Duinrell.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.