jeudi 30 novembre 2017

Bloempothangers

Maak uw eigen hangende tuinen met deze bloempothangers. U kunt er elke soort bloempot mee ophangen. Zowel kunststof potten, stenen potten, met of . Bloempot Hangers per stuks.


Beschikbaarheid: In voorraad.

Antiek roestbruine gietijzeren klassieke (Victoriaanse) bloempothanger met sierlijke krullen. Abonneer je dan nu op ons kanaal! In deze video laat ik je zien hoe je een simpele bloempot kunt pimpen en ophangen!


Sfeervolle wand- en bloempothangers voor kaarsen en planten aan uw schutting of muur. Doe eens een redelijk bod.


Onzinnige biedingen wordt niet op gereageerd. Zie ook mijn andere advertenties. MUUR BLOEMPOT HANGERS RIETTEN.

Bekijk alle advertenties van. Vergelijkbare advertenties. Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt . Deze prachtige gietijzeren bloempothanger is ideaal om een muur of een hek mee op te fleuren.


Kan eenvoudig opgehangen worden, waarna u alleen nog . Zwart smeedijzer is door de aantrekkelijke vormen en de diepzwarte kleur van alle tijden.


Het materiaal wordt op ambachtelijke wijze gesmeed door de makers. Tuinkabouter bloempothanger st. Deze tuinkabouter is gemaakt van polystone en kun je aan een bloempot hangen.


Een goudkleurige bloempothanger met in het midden plek voor een bloempot en plant.


Aan de onderkant van de hanger hangen gele . Metalen muurhanger met rode en gele vogeltjes waar bloempot in geplaatst kan worden. Een bijpassende stenen bloempot wordt mee geleverd. Haken om aan muur te bevestigen waar je dan bloempot aan kunt hangen.


Smeedijzer zwart Smeedijzer heeft een krachtige, nostalgische uitstraling. De aantrekkelijke vormen en diepzwarte kleur zijn van alle tijden.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.