lundi 27 novembre 2017

Afdeknet vijver

Klik hier voor onze vijvernet aanbiedingen. Snelle levering en eigen showroom. Koop of Verkoop afdeknet op Marktplaats.


Met name in de herfst vormen de vallende bladeren, eikels, kastanjes etc een probleem voor uw vijver. Door middel van een vijvernet, ook wel vijverafdeknet . Bescherm het water en de vissen en planten in uw vijver met een vijvernet op maat.

Leverbaar in verschillende maaswijdtes en draaddiktes, zo vindt u altijd het. Daarnaast schrikt het afdeknet ook reigers af. De netten zijn fijnmazig, supersterk en licht hanteerbaar.


Van uw prachtig aangelegde vijver wilt u natuurlijk zo lang mogelijk genieten.


Deze afdeknetten voor vijvers zijn ideaal voor het opvangen van bladeren en takken in het najaar en schrikt reigers en andere indringers af. Allereerst is hij handig, omdat een uitgehongerde reiger er op deze manier geen vissen kan uitpikken. Dit heeft een zeer negatieve invloed op de waterkwaliteit en de gezondheid van de vissen. Door in de herfst een vijver afdeknet te gebruiken kan op deze . Zoekt u een vijvernet zwart tegen bladeren of reigers ?

Een groot vijvernet gamma. Bij ons vijvernet te koop die u over de vijver kunt spannen! Verdwijnen de vissen ook altijd uit uw vijver ? Door het eenvoudig plaatsen van uw Hozelock afdeknet voor uw vijver voorkomt u . Haxo heeft de oplossing voor u! Dit aquanet houdt blad en afval buiten en zorgt dat er geen gassen en alg ontstaat in uw vijver.


Het net heeft fijne mazen, is robuust en weerbestendig.


Zo is er voor elke vijver wel een passend net. Naast het gebruik van een goed afdeknet in de tuin is een afdeknet tevens onmisbaar bij een vijver die gevuld is met vissen. Vooral de grotere vogels lijken een . Houd uw vijver schoon en gezond met een vijvernet van Velda VT.


Lees hier meer over afdeknetten. Bescherm uw vijver tegen reigers en andere vogels met het vijver afdeknet van Velda. Makkelijk in het gebruik en verkrijgbaar in verschillende maten.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.