mercredi 15 novembre 2017

Groene haag

Wintergroene haagplanten kenmerken zich doordat ze hun bladeren in de winter houden. Onder bladhoudende hagen kunt u ook kiezen uit rhododendron haag , hedera haag ,. Voor de snelgroeiende hoge hagen kunt u denken aan de groene. Met een bladhoudende haag rond je tuin voel je je ook in de winter beschut en afgeschermd voor blikken van buitenaf.


Kenmerkend voor wintergroene haagplanten is dat ze tijdens de winterperiode hun bladeren en groene kleur behouden.


Dit zorgt ervoor dat u het hele jaar kunt.

Wie een groenblijvende haag zoekt heeft bij Haag -Heg. Een speciale plaats binnen onze wintergroene hagen en heggen is . Groene haag als erfafscheiding? Wij verzorgen de aanleg van de groene haag ( laurierhaag, buxus, beukenhaag, taxushaag).


Direct een offerte opvragen?


Een bladverliezende haag verliest, zoals de meeste heesters en bomen, haar blad in de herfst. En daarmee haar mooie groen kleur. Wil je een bladverliezende of een bladhoudende haag , een los of een strak exemplaar, een groene of een bloeiende, een hoge of liever een .

Tuinadvies van Jan de Tuinman over: Snelgroeiende wintergroene haagplanten. Haagplanten kan u bij ons bekomen zowel in de herfst- en winterperiode als in de lente en zomer, jaarrond dus. Populaire groenblijvende . Kant en klaar hagen in alle soorten en maten.


Ook in de winter behoudt de haag zijn blad waardoor u altijd op iets groens uitkijkt. Van hulst zijn veel verschillende kleuren groen aanwezig, waaronder Ilex . Met haagplanten kun je een perfecte groene schutting maken die je op natuurlijke wijze veel privacy biedt.


Het hele jaar door van een groene tuin . Op deze pagina vind je nuttige informatie over de . Een haag plant men tenslotte om voor vele jarenuw privacy te waarborgen…. Het bruine blad blijft in . Een groenblijvende haag wordt ook wel een bladhoudende haag genoemd. Ook krijgen deze hagen de benaming wintergroene hagen.


Wij kunnen een ruim assortiment aanbieden, de planten zijn altijd vers en je bent verzekerd van de beste prijs.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.