jeudi 30 novembre 2017

Groene aanslag op klinkers

Iedereen heeft er last van in de tuin en op het terras: groene aanslag. We hebben tips van de expert en luisteraars! De ontwikkeling toont zich eerst als een . Een terras of oprit van klinkers is mooi en je hebt er relatief weinig omkijken naar. Maar mos en algen kunnen voor een groene aanslag en . Groene aanslag of mos op tegels en klinkers ?

Wat moet je doen wanneer er . Sommigen gebruiken bleekwater . Onze klinkers van de oprit zien momenteel heel groen. Ik heb me laten vertellen dat bleekwater (javel) zeer goed helpt, maar dat de kleur van . Onderhoud klinkers posts okt. Mos op klinkers posts jul.


Een veel gehoorde ergernis is groene aanslag op terrastegels of groen mos tussen de klinkers van de stoep of oprit. Breek je benen niet en maak definitief komaf met de groene aanslag op je klinkers en paadjes.

Chemische producten werken snel maar kort en . Het verwijderen van de groene aanslag kan op de volgende manier: Neem een mengsel van 3gram soda op liter water. Los de soda eerst op in een liter . Bestrijd mos in je gazon en algen en groene aanslag op tuinpaden, je oprit, terras of tuinmeubels. Horta adviseert je inzake mosbestrijding.


Met Bsi Anti groene aanslag kan je snel groene aanslag verwijderen op alle . De zomer komt er aan en dat betekend dat je het terras weer schoon mag maken , zodat je hier heerlijk op kan genieten. Het is erg vervelend om groene aanslag op bestrating te hebben.


Groenaanslag op klinkers en tegels ontstaat onder invloed van . Een hogedrukreiniger is de makkelijkste en snelste manier om uw terras, tegels en klinkers helemaal vrij te maken van alle mos en aanslag. Rondom het huis werd een terras met klinkers aangelegd. Ondanks regelmatig onderhoud komt dat vervelend mos elk jaar in de voegen . Dan maar op zoek naar een middel tegen mos en algen in de handel. De groothandel in bouwmaterialen in de buurt, waar ik al heel vaak keigoede spullen en .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.