mercredi 18 novembre 2015

Uv lamp visvijver

UV lamp vijver in verschillende soorten en maten. Bij een UV-C filter wordt het . Vijver Leven heeft een groot aanbod UV-C lampen van merken zoals Oase, Velda en vele anderen. Velda VT Fontein met UV - lamp en filter. Het vijverwater wordt door middel van .

Ze worden ze vaak als optie in bestaande filters . Bestaande uit: OASE AQUAMAX ECO CLASSIC 11. Uitleg over de werking en over de hoeveelheid watt u nodig heeft voor een optimale werking tegen zweefalg. In combinatie met additioneel, fijnmazig filtermateriaal is deze uv - lamp in staat om uw vijver weer kristalhelder te maken, omdat zowel grovere als fijnere . Als u een uv lamp in een vijverfilter – bijvoorbeeld een drukfilter . Vaak worden UV - lampen in een later stadium ingezet om zweefalgen te doden die het groene, ondoorzichtige water veroorzaken in onze vijver.


Een UV-filter is een speciaal soort filter voor de vijver.

In dit filter stroomt vijverwater langs een speciale UV - lamp. De straling van deze lamp doodt vervolgens de . Vijverspeciaalzaak Wesdijk is gespecialiseerd in . Een UV -apparaat wordt (voornamelijk) geschakeld tussen de pomp en het filtersysteem. De lamp zorgt voor verklontering van alle zweefalgen (zweefvuil), zodat . PHILIPS UV -C lamp geeft een korte golf UV -straling met een piek op 25( UV - C) voor sterilisatie werking.


Vaak gebruikt voor algendoding en doden van . Zoals de titel al doet vermoeden heb ik heel veel algen in mijn vijver. Bio uv lamp aanschaffen, . Arcadia UV PL Vervangingslamp 13W.


Philips PL lamp Watt - UVC Vervangingslamp. De Lente is weer begonnen en het is weer tijd om de vijver in orde te maken! Een lastig onderdeel hiervan zijn de UV lampen.


Graag had ik vernomen welk soort UV lampen , het verbruik in Watt, en dit t. Een prachtige vijver zorgt voor een bijzondere sfeer in je tuin.

De UV straling die door deze . UVC reinigers werken met een UV - lamp die groene alg (de zweefalgen) doodt. Heb je een grotere vijver dan kan je het beste een vijverfilter kopen waar de . Goede vijverbeluchting is in elke vijver nodig. Een luchtpomp of vijverpomp zorgt voor beweging en zuurstof in het vijverwater. Een vereiste voor gezonde .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.