lundi 16 novembre 2015

Umbrosa

Alle onderdelen zijn vervaardigd uit duurzaam . Umbrosa is de specialist in muurparasols, schaduwdoeken en lounge parasols. This website uses cookies to improve your experience. Een schaduwdoek of parasol van Umbrosa kopen?


Bij Alumbro kunt u alle producten online bestellen.

Snelle levering en uitmuntende kwaliteit! Op zoek naar een zeshoekige parasol voor uw terras of balkon? Deze kwalitatieve muurparasol is compact maar werpt veel schaduw.


Mooie en luxe parasols en schaduwmakers van het Belgische kwaliteitsmerk Umbrosa , verkrijgbaar bij JB exclusieve tuinmeubelen. Zeno Products is wederverkoper van Umbrosa schaduwdoeken. De zonneschermen, schaduwzeilen,zonwering en parasols van Umbrosa vallen op door het . De parasols van Umbrosa hebben een eigentijds design.


Umbrosa parasols en schaduwdoeken zijn kenmerkend en origineel dankzij de vormen en materialen.

Niets overtreft de veelzijdigheid van het menselijk lichaam. Voor de Paraflex lieten we ons dan ook inspireren door de wendbaarheid en stevigheid van de . De Infina staat voor rust en eenvoud. Zonder het drukke kluwen van baleinen en baleinhouder, is de Infina een pareltje van pure esthetiek.


Dit Belgisch merk biedt een unieke mix van duurzaam design en flexibiliteit in uw tuin. Umbrosa biedt een collectie klassevolle en flexibele schaduwoplossingen.


Visueel zeer rustgevend en een luxueus gevoel en makkelijk in gebruik. Icarus is een ontwerp van het ontwerpers trio Bundl voor Umbrosa. Deze parasol met de looks van een wuivend blad is zowel een schaduwmaker als . Umbrosa umbrellas, distributed by ShadeScapes Americas, feature stunning contemporary shade designs including Paraflex, Ingenua shade sails, the Rimbou . Het Belgische bedrijf biedt een collectie stijlvolle en flexibele.


UMBROSA Hangparasol lichtgrijs met overtrek NIET GEBRUIKT. Parasol is afneembaar op de prijs kan ik niets afdoen ik moet terug een . Umbrosa durft bestaande producten opnieuw uit te vinden.


Hun schaduwcreaties vallen op door hun vorm en hun werking. Ze zijn robuust, makkelijk te openen .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.