mardi 24 novembre 2015

Hond in zwembad

Niet alleen kunnen de haren van je hond de filter van je zwembad verstoppen, een hond brengt ook drie keer meer bacteriën, insecten en vuil . Waar kun je met je hond zwemmen? Welke zwembaden laten honden toe? En waar moet je op letten als je met je hond het water in duikt?


Vraagje, kan een hond gewoon een duik nemen in het zwembad (buiten) of is het beter dat niet te doen? We gaan een weekje naar een huis in .

Ikzelf zou graag mijn hond laten zwemmen in het zwembad. Mijn vader wilt dat niet omdat hij dat onhygiënisch vind! Zwembaden bevatten doorgaans chloor.


Als je met je hond gaat zwemmen in een zwembad of zwembadachtige omgeving, kan het zijn dat hij het chemische . Doet jouw hond op warme zomerdagen niets liever dan in het water plonzen?


Hij is zeker niet de enige! De meeste honden houden van zwemmen, en dan . Kan je hond met de komende warmte wel een verfrissende duik gebruiken?

Dan hebben we goed nieuws voor je. Winkelketen Action verkoopt . Bij ieder feestje heb je er wel eentje: een party-pooper, die niet danst en een beetje voor zich uit kijkt. De hond in het volgende filmpje lijkt deze ongemakkelijke . In het buitenbad van Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep vond zondag de tweede editie van. Het was vandaag niet het weer om buiten te zwemmen, maar toch was het druk in het.


Na een beetje onderzoek op internet kom ik toch allerhande filmpjes . Vergelijk hier zwembaden die geschikt zijn voor je hond tegen de laagste prijs!


Hondvriendelijke vakantiehuizen met zwembad. De site waar alle honden terecht kunnen die op vakantie willen gaan in een vakantiehuis met zwembad waar . Op september zal ter afsluiting van het buitenbadseizoen in zwembad de Hoge Devel in Zwijndrecht alweer de vierde editie plaatsvinden van . Op zaterdag september is iedereen (met hond ) welkom van 13. Op de beelden is te zien hoe de hond Remus zijn mede-viervoeter Smokey te hulp schiet als die in het zwembad van hun Amerikaanse baasjes valt en dreigt te . Honden leven zich uit in het zwembad in Axel.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.