vendredi 13 novembre 2015

Pvc inspectieput

Onderhoud uw riolering met een inspectieput. Bekijk ons voordelige aanbod online! Bij Bouwkampioen kan je inspectieputten in PVC eenvoudig online bestellen.


DYKA PVC INSPECTIEPUT MODEL DIA 2mm H 3mm AANSL. Putlichaam grijs - Ø3mm, h = 5mm Stroomprofielbodem - 180° d1=1mm op 0°, h = mm d2=1mm op 90°, h = 1mm d3=1mm op 180°, . Aangezien er in een riolering steeds bezinking aanwezig is, waardoor er steeds zal moeten worden gereinig zijn inspectieputten een .

PVC erfscheidingsput 3op voorraad Voor het controleren, reinigen en. Controleputten worden toegepast als ontstoppings- en inspectieputten tussen de. NP pvc controleput met stromingsprofiel.


Door het plaatsen van PVC toezichtsputten worden PVC rioleringsbuizen makkelijk toegankelijk voor reiniging.


Het is meestal goedkoper. PP-mofaansluitingen, PVC -mofaansluitingen of andere koppelingen. Inspectieput voor het controleren en reinigen van de riool huisaansluiting.


Reeds meer dan jaar levert Deschacht aan de veeleisende, kwaliteitsbewuste bouwprofessional en doe-het-zelver een uitgebreid gamma van Riolerings- en . Maatwerk oplossing voor uw rioolstelsel 6x 6inspectieputten van beton.

Met behulp van inspectieputten is het ondergronds leidingnet toegankelijk voor. Een rioolput wordt ook wel een inspectieput genoemd en dient ervoor om. Aansluiting van verschillende buizen mogelijk door middel van het uitsnijden van de benodigde diameter.


Hoe monteer ik best een gietijzeren deksel op een pvc inspectieput van een afvoer ? Ik veronderstel rond de put voldoende opvullen met . Met een inspectieput kan u gemakkelijk toegang krijgen voor de inspectie van meerdere leidingen. STANDAARDPUTTEN IN PVC kleur: grijs. Gladde uitvoering, voor verlengen put zie verhoogmof. Wasco (al jr. uw groothandel).


Gedegen technische ondersteuning.


Klik dan hier om het volledige zoekertje te bekijken op Koopjeskrant. Stuur naar een vriend(in). WAVIN PVC DEKSEL TBV 315MM PUT ZWART.


Stabillisatie zand onder de pvc put dat is het belangrijkste.


Aansluiting op bestaande inspectieput (beton). Deze putten zijn gefabriceerd . Aanbrengen DWA riool PVC , inclusief diameter, stroomrichting en b. PVC Rioolbuis inclusief aangevormde mof met rubberring.

D e buis is standaard te gebruiken met inspectieput.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.