mardi 24 novembre 2015

Schildpad zandbak

Eventueel inclusief zand en . De rand heeft twee brede stukken . Onze kindjes zijn intussen wat groot, maar blijft mooi buitenspeelgoed… € 100. Na het spelen altijd de deksel erop . Stevige Turtle zandbak in donkergroene kleurstelling. Robuuste groene zandbak met donkergroen deksel.

Neem een kijkje bij Fun en ontdek ons ruim aanbod buitenspeelgoed! Deze zandbak in de vorm van schildpad ziet er geweldig uit en is ook nog eens heel praktisch. Fijne zandbak , schattig ontwerp!


Ons dochtertje was eerst niet zo gek op het zan maar de schildpad vind ze geweldig! Met brede rand waarop meerdere kinderen kunnen zitten. Met de deksel erop, blijft het zand goed schoon.


Deze groene schildpad zandbak van . Materiaal behuizing: Kunststof, Kleur behuizing: Groen, Aanbevolen leeftijd (min): jaar.


Voor 21:besteld is de volgende werkdag al in huis!

Deze stevige zandbak wordt in licht . Het is van oersterk kunststof gemaakt. Daarenboven heeft hij zitplaatsen . Deze robuuste maar sterk uitgevoerde schildpad is een goede aanvulling op uw tuin. Het deksel heeft een sympathieke uitstraling, en op de bodem zijn . Zijn jouw kinderen dol op buiten spelen?


Met een zandbak schildpad kunnen ze al vroeg beginnen. Dit artikel heeft nog geen omschrijving.


Wij gaan voor Marissa een houten zandbak kopen en die ingraven maar we. Heb je een houten of een schelp of schildpad gekozen? Bij Praxis vind je vele leuke soorten zandbakken waar jouw kind veel plezier aan gaat hebben.


Bestel gemakkelijk online.


De prijzen van alle producten worden dagelijks geupdate. Zoek jij Zandbakspeelgoed? Schildpad zandbak (Ook als zwembadje te gebruiken) Van € 59. Gratis verzonden vanaf Euro!


Mijn kinderen zijn hem ontgroei maar hij is nog in prima staat kan nog best een ronde mee.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.