mardi 17 novembre 2015

Marina dompelpomp

Stuur naar een vriend(in). De sterkere pompen uit de SXG serie. Geschikt voor het verpompen van vervuild water met vaste delen uit kelders tot zelfs . Dit is de meest complete dompelpomp uit het assortiment, hiermee heeft u nooit meer (over) last van een grote hoeveelheid water, bestel nu snel en eenvoudig . Ideale schoonwater dompelpomp waarbij er slechts mm restwater achter blijft.


Behuizing in ABS-kunststof.

Watergekoelde motor voor een constant gebruik. Pomp uitgerust met een in hoogte verstelbare . Tevens leent de pomp zich uitstekend voor het . DvrW Wanneer u een grote hoeveelheid water wilt wegpompen is deze. Marina dompelpomp TF 4S met vlotter.


Voorraad : Leverbaar binnen werkdag(en). Hartog Machines en Gereedschappen. Direct uit voorraad leverbaar.

Wij verkopen Gereedschap, IJzerwaren, Materieel, Hang- en Sluitwerk, Bevestigingsmateriaal en PBM artikelen. In onze webshop treft u een uitgebreid . Ter overname : marina dompelpomp type ;ga 2met vlotter. Draagbare automatische dompelpomp voor het verpompen van schoon tot licht vervuild water.


Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan pompen. Bekijk hier ons online aanbod! Artikelgroep, Dompelpompen. Built-in overload motor protector with . Ontdek ons ruim aanbod pompen.


Klik en zie welke winkel de beste prijs voor dompelpompen aanbied. Emaux zwembadpomp speciaal ontworpen voor particuliere zwembaden. Laag energieverbruik en geluidsarm.


Een waterpomp laat je eenvoudig water pompen uit plekken waar het niet hoort, bijvoorbeeld je kelder.


Je kunt ook water uit een sloot pompen om je tuin te . Een vlotter is het deel van een regelaar dat drijft op een vloeistof en langs mechanische weg de regelaar bedient. Zodra het peil van de vloeistof hoger (of lager) . Het automatisch in- en uitschakelen van de pomp , wordt geregeld door de drukschakelaar. Afhankelijk van het type hydrofoorpomp dat u heeft, .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.