vendredi 20 novembre 2015

Kantenmaaier stihl

Kijk voor het volledige assortiment op de . Kantenmaaiers , grastrimmers en bosmaaiers: toptechniek voor elk terrein. Vind uw STIHL machine bij een dealer in de buurt! Stihl_Bosmaaier_FS131_Jos_Martens.


Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Fs stihl bosmaaier, kantenmaaier benzine maaier (1:50) mix ouder model maar werkt goed.

Compacte accukantenmaaier voor eenvoudige maaiwerken en het onkruidvrij maken rondom het huis. Bosmaaier stihl FS 3voor het zware werk met speciaal mes ! Krachtige elektrische kantenmaaier. Ideaal om kleine oppervlakken met wildgroei te maaien. Zachte handgreep, beugelgreep, elektronische . Compacte accu kantenmaaier voor eenvoudige maaiwerken en het onkruidvrij maken rondom het.


Bijzonder krachtige elektrische kantenmaaier.


Speciaalzaak met prima service en kennis van zaken!

Stihl kantenmaaier : Type: FSE 81. Klantgedreven en klantvriendelijk. Een STIHL bosmaaier en Stiga bosmaaier zijn bosmaaiers uit het topsegment van ons assortiment.


Bekijk ons gehele aanbod online. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.


Heb je ook van die lastige hoekjes in de tuin waar je met de grasmaaier niet goed bij kan? Maak het jezelf makkelijk met de kantenmaaier van STIHL ! Lichte, zachte en krachtige elektrische kantenmaaier. Kijk snel op onze site voor het complete aanbod.


Motorzeis of kantenmaaier inkopen als hoveniersbedrijf? Bent u als hovenier opzoek naar een motorzeis of een kantenmaaier ? In dit artikel schrijven wij over de . Uitgesproken handzame benzine kantenmaaier met dubbele handgreep. Uitermate geschikt voor het wegmaaien van gras en onkruid op privé-terrein.


Geïntegreerde accu (Wh) met aanduiding van . Met de elektrische kantenmaaier STIHL FSE geeft u uw tuin dat laatste beetje perfectie: voortaan kunt u de grasranden nauwkeurig en efficiënt trimmen en . Robuuste motorzeis voor veeleisend en regelmatig gebruik.

Dubbele handgreep voor het . Onze merken bosmaaiers zijn o. Deze STIHL grastrimmer, ook wel kanten maaier genoem is vooral heel gebruiksvriendelijk. De goedkoopste variant is de STIHL FSA 4 .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.