jeudi 12 novembre 2015

Bh verlengstuk 4 haaks

Handig om uw beha met haakjes te verlengen. Stoffen verlengstukken met 4xhaakjes om de achterkant van de beha langer te maken. Verkrijgbaar in diverse kleuren: . Beha verlenger 1mm is een handig verlengstuk voor een BH met haakjes.


NaaimachineDiscount Erens is een gevestigde naam in de Naaimachine wereld. Wij hebben het grootste aanbod van alle naai artikelen en van alle topmerken .

BH verlengstuk haaks om de omtrek te vergroten als BH te strak zit. U kunt tot maximaal mm verlengen. Bofix dynamohaak verlenger zwart per stuk. Je haakt het tussen de uiteinden van je BH.


Schouderbandhouder stuks.


Haak hem moeiteloos vast aan elk 2 . Met de bh verlengstukken van Blije Billetjes kun je jouw bh door blijven dragen ook als jouw omvang groter is . Bh verlengstukken , losse bh beugels en schouderbanden, bij Textielstad vind je alles wat je nodig hebt om je eigen bh te maken of te vervangen. Deze bh verlenger is te gebruiken bij een bh met twee haakjes.

BH extender met haakjes Tijdens de zwangerschap houdt je lichaam extra vocht vast en aankomen hoort erbij. Meestal wordt een meegroei beha in het begin . Webwinkel: Opentopzwanger. De extenders zijn voorzien.


Je kunt hiermee je BH omvang verlengen zonder dat je een nieuwe BH hoeft aan te . Bestel hier Bh sluitingen in 2- haaks of 3- haaks uitvoeringen voor € ,online!


Sexy STKS Haak Beha Extender Voor vrouwen Elastische Bra Uitbreiding Strap. Stks Bra Extenders Strap Gesp Extension Rijen Haken Dames Beha. Pryms bh - verlengstukken kunnen tussen de twee uiteinden van de bh-sluiting worden.


Deze kan worden vastgehaakt tussen de twee uiteinden van de BH.


Heel handig om de beha te verlengen. BH Accessoires 14mm zwart. Al deze sets bevatten stuks in zwart, wit en huidskleur. Verlengstuk , haken, sluitingen en meer!

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.