mardi 12 mai 2015

Zomeraster

De bloemkleur is donkerviolet en de bloeitijd is van ca. De standplaats van deze zomeraster dient zonnig te zijn en de bodem goed waterdoorlatend. Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels!


De kalimeris of zomeraster is een onterecht onbekende vaste plant, die een bijzonder lange bloeitijd kent. Vanaf juni tot en met september verschijnen er . Dit product is uitverkocht en hebben we op dit moment helaas .

Het zijn sterke vaste planten met en bossige groei die het op vrijwel elke grond doen. Binnen 2-werkdagen bezorgd! Kalimeris incisa ´Blue Star´, zomeraster , , Plantengids voor België en Nederland: Vaste Planten. Zomeraster is nauw verwant aan de gewone Aster.


Ze heeft licht blauwe Madeliefje achtige bloemen op een lange steel.


Deze plant bloeit de hele zomer. Enkelvoudige tot halfgevulde bloemen op lange stelen. Mooi mengsel met diverse kleurvarianten in de tinten . Een zaadmengsel van halfhoge, eenjarige asters in allerlei warme pasteltinten.

Heel lang werd deze Aster beschouwd als de beste late snijaster. De stelen zijn sterk en dragen met gemak de grote dubbele bloemen. Maanden achtereen bloeien deze planten met witachtige bloemen die . De Aster frikartii is een kruisingsproduct van twee zomerasters. Hij lijkt veel op de bergaster maar dat is ook een van de ouders.


Bij kwekerij online al vanaf € 1. Bent u op zoek naar een plant?


Eén puzzelwoord gevonden voor ` ZOMERASTER `. Het overnemen van de woorden van het MWB puzzelwoordenboek is alléén . De bloemen lijken precies op die van een aster, alleen bloeit deze soort in de zomer. Hij is zeer rijkbloeiend met lichtblauwe bloemen. Voorzaaien kan al vanaf half maart onder glas.


Na half april tot half mei kan er . Bloeimaanden, oktober, Juli.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.