mercredi 13 mai 2015

Vliegenplakker

Vang vliegen op een snelle en effectieve wijze met de Kruidvat Vliegenvangers. Hang de vliegenvangers op. Ze werken zonder gif en zijn reukloos.


Een vliegenstrip is een strip die opgehangen kan worden en die dient om vliegen te bestrijden. De strip is voorzien van een kleefstof, vermengd met een .

Zeer effectieve manier van vliegen te vangen in huis of in stallen. De uitgetrokken klever vangt de vliegen in zijn kleefstof. Insectenvanger vliegenplakker stuks.


Set met vier vliegenvangers, vliegen en insekten blijven plakken aan de uittrekbare strook van de plakrol. Vele aanbiedingen bij bol. Vliegenstrips koop je eenvoudig online bij bol.


Online bij Albert Heijn al je boodschappen thuisbezorgd of ophalen.

Ik dacht dat ze verboden waren, maar zag ze laatst bij iemand in huis hangen. Op websites van bouwmarkten etc. Een makkelijk te maken vliegenvanger die echt werkt!


Agrivet Vliegenplakker is extra doeltreffend. Bevat vliegen feromoon, werkt als lokstof. Bevat lokstof op basis van voedingsmiddel dat specifiek vliegen aantrekt.


Als de temperaturen stijgen kruipen en vliegen de insecten weer massaal uit hun schulp en moeten burgers zich met horren en. HG Vliegenvanger is een zeer effectieve vliegenvanger met kleefband. Vliegen die landen op de kleefban blijven vastkleven en kunnen.


Verzorging: Wie kan mij helpen aub ? Deze vliegenstrips zijn gifvrij en geurloos met optische lokwerking. De vliegen worden aangetrokken tot de groene kleur en blijven aan de val kleven. FLORASELF Lijmval vliegenvangers stuks.


Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Je kan Vliegenvangers producten kopen.

Hoog in de inloopstal opgehangen. De HG X vliegenvanger is een uiterst effectieve manier om vliegen te vangen.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.