vendredi 29 mai 2015

Vignet oostenrijk waar kopen in belgie

Bekijk hier een filmpje waar je het vignet dient te bevestigen. Bovendien moet je in Duitsland in het bezit zijn van. Informatie over de prijs en de regelgeving. Weten waar je het kan kopen.


Zo weet je waar je op kunt rekenen, welke kleding je mee moet nemen en zo kan je.

Afhankelijk van waar je het koopt kan de prijs licht verschillen. Ik weet niet waar je in Tirol naartoe gaat maar je kan tot Kufstein Zuid zonder vignet rijden. Waar kan ik een vignet kopen ? Via ASFINAG kun je het digitale vignet kopen en ook via autotolvignetten kun je het vignet aanschaffen.


Voor vrachtwagens van meer dan . Bestelling afronden met betaling via iDeal of Mister Cash ( België ). In principe wordt evenwel aanbevolen het vignet te kopen voordat men op reis.


In België is het vignet verkrijgbaar bij de automobielclub VTB-VAB (via website).

In buurland België wordt voor het gebruik van snelwegen geen tol gevraagd. Uitzondering hierop vormt een aantal Sondermautstrecken waar geen vignetplicht geldt,. Je kunt de vignet aanschaffen bij de ANWB in Nederlan of je koopt het vignet bij . Sommige landen heffen tol welke u betaald door een vignet aan te schaffen.


U kunt voor dagen een vignet kopen voor 1- euro, een vignet voor een maand kost 1- euro en voor een jaar 6- euro.


Koop nu bij Autoje wegenvignet voor het gebruik van de snelwegen in Zwitserland. Oostenrijk is niet het enige land waar je tol moet betalen. Steeds meer landen voeren het wegenvignet of milieuvignet in.


In het buitenland gelden nu eenmaal andere verkeersregels dan in België. Ontbrekend: belgie Op reis met de auto in Europa? Euro inclusief verzending naar Belgie - via de officiele website.


Duitse openbare diensten, bij VAB of in. Je kunt betalen met iDeal of Mister Cash (voor België ). Waarom tol betalen of een vignet kopen ? Zowel vrachtwagens als bussen van meer dan ton zijn verplicht een Abgasplakette te kopen.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.