lundi 18 mai 2015

Aveve insectengaas

Beschermt tegen koolvliegen en tal van andere insecten. Het beschemt de planten gedeeltelijk tegen slechte weersomstandigheden zoals hevige win . Het standaard insectengaas heeft een maaswijdte van ongeveer 35. Preivlieg verdelgen posts nov.


Insectengaas versus vliesdoek en Lill gordijnen posts okt.


Aardappel bionica posts mrt.

Hoe gebruik je insectengaas? De mazen zijn zo fijn ( bijvoorbeeld x millimeter) dat de meeste groentevliegen er niet doorheen. Zou powerbuy van insectengaas interesant zijn?


Aveve insectengaas heeft die enorme gaten ten opzichte van het . Afscherming tegen rupsen en dergelijke jul. D3EB0D884AB0E403C68B02CFA71A7AD07C19ow:27pt:avevewinkels. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding.


Ga naar : Consument Professioneel Groep AVEVE Internationaal.

Je bent consument, klik hier . Ontbrekend: insectengaas Zoekresultaat INSECTENGAAS - zaden bestellen online bij Het. Zowel een vliesdoek, klimaatnet als insectengaas schermen koolvliegen af. Dek na het planten onmiddellijk af en stel dit niet uit tot de dag nadien.


Dek meteen na het planten de kolen af met een insectengaas , zeker tijdens de legperiode in april en mei.


Dit is zeer efficiënt maar dan mogen . Als je het over de Aveve hebt Borsalino dan zou ik toch even goed naar dat insectengaas kijken voor je het koopt. Ik kom wel eens bij een belgische Aveve en . Leg in de lente en bij warme en droge zomers een anti- insectengaas over uw . Boven het uienperk leg je daarom insectengaas dat je laat steunen op gebogen plastieken elektriciteitsbuizen. Vang buxusmotten weg met een deltaval en bijhorende feromonen, Cydalima perspectalis.


Voorkom buxus rupsen en vang buxus motten . In volle zomer vreten rode larven, de coloradokever, aan je aardappelloof.


Als je er niets tegen doet, kunnen ze je hele aardappeloogst vernielen. Neem een kijkje bij andere gemeentes en leer van hun. Groenten die niet snel ziek worden.


Afdekken met vliesdoek of insectengaas is een mogelijkheid.

De koolvlieg kan dan niet bij de planten en dus ook geen eitjes op de grond afzetten.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.