mercredi 13 mai 2015

Zandbak little tikes

De rand heeft twee brede stukken . Het schild van de schildpad is een deksel die . Na het spelen altijd de deksel erop . Vind zandbak little tikes op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Vind little tikes zandbak schildpad op Marktplaats.

De schildpadvorm zal kleintjes erg aanspreken. Rond de 110cm bree binnenin ongeveer 75cm … € 100. Zandbak van merk little tikes. Stevige Turtle zandbak in donkergroene kleurstelling.


Met de deksel erop, blijft het zand goed schoon: er past kg zand in de zandbak. Deze stevige zandbak wordt in licht . Robuuste groene zandbak met donkergroen deksel. Materiaal behuizing: Kunststof, Kleur behuizing: Groen, Aanbevolen leeftijd (min): jaar.

Door de meegeleverd deksel blijft het zand schoon en droog. De zandbak heeft een brede rand . Het realistische ontwerp brengt verbeelding tot leven in de havenstad van deze zand- en watertafel. Deze groene schildpad zandbak van . Gratis bezorging vanaf 20.


In een zandbak kunnen kinderen zich uren vermaken. Met een nog beter degisn, kids spelen uren met zand en wat is er nou leuker dan een Schildpad? Wordt geleverd met een grote graafmachine!


LET OP ALLEEN AFHALEN BIJ ONZE WINKEL . Dat komt omdat zij speelgoed ontwikkelen dat lang . Wij gaan voor Marissa een houten zandbak kopen en die ingraven maar we. Little Tikes ZANDBAK TURTLE. Laagste prijs €4bij Megekko.


En kunststog kids glijbaan.


Met het kenmerkende ontwerp, is de Schildpad zandbak al jaren een favoriet. Bij Praxis vind je vele leuke soorten zandbakken waar jouw kind veel plezier aan gaat hebben. Bestel gemakkelijk online.


Dit artikel kan alleen afgehaald worden bij Jecor Vakbouwmarkt in Putten!

Bij afhalen ontvangt u een zak speelzand van 25kg gratis. Gebruikte, maar goede staat. Hier vind je alle prijzen van Nederland die we voor u online gevonden hebben. Deze pagina toont je informatie over deze .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.