vendredi 8 mai 2015

Steigerhouten boekenkast

Steigerhouten boekenkast in alle vormen en maten. Gemaakt van gebruikte steigerplanken. Dit product is gemaakt door stichting habakuk en . Vind steigerhouten boekenkast op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel.

Vind boekenkast steigerhout op Marktplaats. Hoge boekenkast van steigerhout voor wel heel veel boeken. Ook geschikt in de badkamer als kast voor bijvoorbeeld. Kan op maat voor u worden gemaakt.


Wilt u goedkoop kasten bestellen van steigerhout ? Wij leveren boekenkasten en vakkenkasten van A-kwaliteit steigerhout voor de beste prijs.


Benelux tegen de beste prijs. Op zoek naar een mooie robuuste boekenkast van steigerhout ?

Wij hebben exact wat u zoekt. Kijk snel in onze webwinkel! Deze boekenkast Tom is een mooie aanvulling in ieder interieur. De kast is een trendy model van ons assortiment steigerhouten meubelen.


Woodgoed maakt meubelen van steigerhout op Curacao! In deze steigerhouten boekenkast is voor ieder boek wel een plekje. De normale diepte van de kast is namelijk 40cm.


De maten van het steigerhouten meubel . Van Abbevé steigerhouten boekenkast is een praktische steigerhouten kast verkrijgbaar in verschillende lengtes.


Een echte blikvanger in uw woonkamer of . Prachtige steigerhouten boekenkast voor al uw boeken. Mooie authentieke uitstraling, in elk gewenste afmeting voor u op maat gemaakt met een top afwerking. Boekenkasten van steigerhout.


Bij ons vindt u alles wat u zoekt!


Vind u het niet op onze website dan vraagt u gewoon maatwerk aan. Deze kast is verkrijgbaar in nieuw of als afgebeeld in vergrijsd. Past leuk naast onze steigerhouten kinderset met schoolbord.

Met triplex achterwand (wit). Hoogte 160cm x Breedte 20cm x Diepte. Wil je een meubel met een natuurlijke en robuuste uitstraling? Dan is steigerhout als basismateriaal zeer geschikt.


Dé vakman voor het Gooi - Huizen - Blaricum - Laren - Hilversum - Naarden - Bussum.


Bekijk - ideeën over - steigerhouten boekenkast op Welke. Hollandse inspiratie, die je eenvoudig bewaart in je eigen collecties.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.