mardi 26 mai 2015

Kattengras plant

Voor je kat dient de plant als paletreiniger en voor jou . Een kat eet graag planten , maar het liefst gras. Altijd een groot assortiment betaalbare kamerplanten en . Katten kunnen planten maar moeilijk verteren. Door gras te eten, gaan ze vaak braken.

Het bijkomende effect hiervan. Welk kattengras is veilig? Omdat je kat er dol op is. Zet deze in je huis, dan laten de katten je andere kamerplanten met rust.


Geef de kat een plant waarvan gegeten mag worden met dit kattengras van Gimpet! Hij houdt van veel licht, maar plaats hem niet in de felle zon. Kattengras koop je eenvoudig online bij bol.

De plant heeft een grote . Bij Certi krijgt u extra volle, compacte planten : een zuiver . Reinigt de maag en houdt de spijsvertering in orde. Cyperus wordt ook als kattengras gebruikt. Het wordt verkocht als Kitty- kattengras.


Ook een plant zoals Nepeta wordt gebruikt als kat-vriendelijke plant.


Bestel uw vaste plant bij Warentuin. Deze plant heeft de naam omdat katten van de plant gaan eten waardoor de. Ik heb zaterdag kattengras gekocht omdat een van onze katten alle planten op vreet.


Bij goede verzorging zal de plant. Als de katten geen kattengras krijgen of u heeft het niet, is de kans groot dat ze aan andere planten gaan knabbelen omdat ze voelen dat er iets niet lekker zit.


Kamerplanten kunnen namelijk giftig zijn voor je kat. Daarom is kattengras een goed alternatief voor gras van buiten (en voor de kamerplanten natuurlijk). Blader door Tuincentrum, Planten en meer!


Een mooi gevarieerd pakket van stoere groene planten. Vooral Rixy is een echte plantenliefhebber en als ik geen kattengras heb staan dan begint hij rustig aan de andere planten in huis.

Graslelie (Chlorophytum Comosum): een heel gemakkelijk te kweken luchtzuiverende kamerplant die een goed alternatief is voor kattengras. Door de eetbare groene planten wordt dit positief geregeld voordat het de kat . Laat uw kat regelmatig kattengras eten, hierdoor kan de kat zijn haarballen verwerken die. Hiermee voorkomt u tevens dat uw kat aan uw planten gaat knagen.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.