vendredi 8 mai 2015

Beton ijzeren netten

B- netten zijn de standaard betonnetten in België. Wapeningsnetten voor betonvloeren en wanden, welke voldoen aan de Eurocode. Reken het aantal benodigde matten uit via de wapeningsnetten - calculator.


Gegalvaniseerd betongaas , ook wel betonmatten , draadmatten of betongaas genoemd. Geproduceerd uit blanke draad en na het lassen gegalvaniseer tenzij .

Vraag ons onze beste voorwaarden voor uw project. In een groot deel van de gevallen () zullen stalen staven, kabels of netten als wapening worden toegepast, het betonijzer. Deze stekken waarborgen de laslengte die nodig is om wapeningsnetten te. Het meest praktisch is om een beton vloer te storten.


Wanneer je een betonvloer stort is het nodig om bouwstaal te gebruiken.


Bouwstaal zorgt ervoor dat het . Bij GAMMA vind je bouwstaalmatten en gegalvaniseerd betongaas.

Wij specialiseren ons in op maat gelaste wapeningsnetten voor de betonbouw met opvallend korte levertermijnen. Onze wapeningsnetten worden toegepast bij. Hello, bestaat er zoiets als standaard afmetingen voor betonijzeren netten ? En wat zijn die afmetingen dan en waar kan ik ze vinden?


Bewapen uw beton met betonijzer van gedimat. We bieden ook ijzernetten voor grote oppervlakten en chapenetten om uw chape te bewapenen. Een bekende wapening die veel wordt toegepast is betonijzer.


Deze matten of netten bestaan uit staven die in elkaar kunnen worden . De wapening voor het betonnen fundament wordt gemaakt en het beton wordt gestort. IJzersterk bouwen met Willaert. Ook voor metalen kunt u bij Bouwmaterialen Willaert terecht!


Wij hebben een ruim aanbod aan metalen voor de bouw. Stalen netten of staven die beton beschermen tegen trekkrachten. Voor het versterken van beton wordt een ijzeren of stalen wapening.


Zowel de dikte van het gebruikte betonijzer als de mazen van deze netten kunnen . Het berekenen van de betonnen druklaag op de kelder.

Alle betonijzer kan op maat verknipt worden. Betonijzer Getorst 6mm - 20mm. WAPENINGSNETTEN : Worden toegepast in vloerplaten, funderingen, druklagen,.


Onderstaande courante maten . Die funderingen worden met elkaar verbonden door netten van betonijzer.


Minimale lengte van een plooi- of buigijzer om één staaf wapeningsstaal met twee handen.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.