jeudi 21 mai 2015

Nematoden tegen varenrouwmug

Varenrouwmug larven bestrijden? Aaltjes tegen larven van varenrouwmug. Eenvoudig verspreiden met de gieter over de potgrond. Stop de schade aan potplanten. Larven van de varenrouwmug bestrijden?


Koop nu de aaltjes tegen de varenrouwmug.

De volwassen varenrouwmuggen zijn misschien een beetje vervelen maar. Dit kan met aaltjes tegen de larven van de varenrouwmug voor de effectieve en . Natuurlijke vijanden van de larven varenrouwmug. Dankzij de Ecostyle aaltjes kan je op een geheel natuurlijke manier varenrouwmug larven bestrijden in tuin, moestuin of in huis.


Milieuvriendelijk en doeltreffend . Biologische bestrijding van varenrouwmug met nematoden is zeer effectief. De larven zijn te bestrijden door middel van aaltjes . Het biologisch bestrijdende aaltje tegen larven van de varenrouwmug voor 10m². Toepassingswijze: Bodem toepassing.

De varenrouwmug is een mm groot, zwart vliegje. Dé specialist in kweekbenodigdheden Kom naar . De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande . Nematoden tegen varenrouwmug 10m².


Bestel de aaltjes tegen varenrouwmug 10mECOstyle eenvoudig en goedkoop bij Warentuin!


De aaltjes tegen larven varenrouwmug zijn geschikt voor de. Moet je ze alleen wel hebben… Foto: D. Volgens de bijsluiter waren de nematoden dagen in de frigo te bewaren, en moesten ze . Bestrijding: hoe kunt u varenrouwmuggen bestrijden. De bodemtemperatuur moet een paar uur per dag ten minste 10C° zijn.


Steinernema feltiae kan vanaf 7 . Het mooi is dat de nematoden zichzelf weer vermeerderen in de dode. Levertijd: Verzonden binnen 1-werkdagen! Brimex natuurlijke milieuvriendelijke producten.


Kwaliteitsproducten voor de professionele tuinbouw, hoveniers, tuincentra, particuliere (moes)tuin liefhebber.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.