mercredi 24 mai 2017

Winterharde lavendel

Lavandula angustifolia is een uitstekende, winterharde lavendel. Wanneer en hoe lavendel snoeien. De geur, de sierlijke blauwe bloemen, het grijsgroene blad: aan een lavendel is alles mooi.


Dat maakt er de keuze natuurlijk niet gemakkelijker op. Het zijn allen goed winterharde variëteiten.

Voordelige staffelprijzen. De hoogte van deze soort varieert van tot 100cm. In de volle grond is de winterharde gewone lavendel de beste keus en in potten is ook vlinderlavendel geschikt.


Planten kan het hele jaar, behalve bij vorst.


Willen we onze lavendel vele . Lavendel ofwel Lavandula, wie kent het niet? De bloeiperiode is mei - augustus.

Deze plant is goed winterhard. De bladkleur is zilvergrijs en de lavendel is winterhard en groen, wat inhoudt dat de lavendel haar blad niet verliest in de winter. De lavendel kan, als zij niet . Er zijn ook lagere en beter winterharde lavendel variëteiten die als . Wij bieden u graag een border pakket LAVENDEL vaste planten aan, goed voor. De parel uit de Provence: de lavendel ofwel Lavandula.


Koop je lavendel nu bij Groencentrum Witmarsum!


Ah, dan zal em dat in het winterharde zitten dat mijn lavendel in NL . Check rijphei winterhardheid en het aantal bloemen per plant: lavendel. De kleuren van de bloem variëren van lichtblauw, donkerblauw en roze. Veruit de bekendste en vaakst toegepaste soort is L. Het is de meest winterharde soort die het gemakkelijkst is in onderhoud.


Help, de lavendel staat er treurig bij in zijn pot op je balkon of terras.


De bekende blauwpaarse lavendel ! In het tweede teeltjaar bloeiende, zeer winterharde lavendel. Het blad van de breedbladige lavendel is iets breder dan dat van de angustifolia, en mooi grijs door vilthaartjes.

Hij is in onze streken niet volledig winterhard.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.