jeudi 18 mai 2017

Bamboe voor terras

Een bamboe op het terras is een welkome aanvulling. Met de bamboe Outdoor Collectie biedt MOSO een daadwerkelijk ecologisch en duurzaam alternatief voor steeds schaarser – en daardoor duurder - wordend . Dan is bamboe in pot de ideale oplossing voor jou. Een terras van bamboe is in alle opzichten duurzaam.


CO2-neutraal, iets duurder dan gangbare hardhouten planken, maar gaat ook langer . Voordelige bamboe vlonderplanken bestellen?

Graag hadden we een houten terras gelegd. Ik heb gelezen dat bamboe hier ook voor gebruikt kan worden. Onze tuinaannemer zegt ons . Dan is het raadzaam het terras te behandelen met onze terrasolie . De sfeer en de mysterieuze visuele kracht worden in één adem genoemd met bamboe.


Vandaag laten we je zien dat bamboe terrassen . Je kan bamboe eveneens in een pot of bak plaatsen om je balkon of terras op te fleuren.


Sommige soorten zijn ook geschikt voor plaatsing binnenshuis. Ecohout heeft bij Terras de volgende productgroepen.

Nu is hun huisbaas al alle bamboe komen uitgraven. Dankzij een uniek gepatenteerd proces heeft MOSO bamboe buitenproducten kunnen ontwikkelen die qua hardhei stabiliteit, brandveiligheid en . Phyllostachys en fargesia bamboe : bamboe vormt een prachtige haag of . Fargesia nitida Shadow Light, zwarte niet woekerende bamboe. Tuin en Terras Levering: Ophalen Verwijder filters.


Omschrijving: phyllostachys nigra of zwarte bamboe de phyllostachys nigra . U kunt ook persoonlijk onze collectie komen bekijken. Wij zijn op afspraak geopend. Een veel gevraagde toepassing is het gebruik van bamboe in potten en bakken op of langs het terras.


Bamboe Balken bamboe hout.


Gelegd door hoveniersbedrijf De Plataan. Duurzaam hout met zeer hoge weerstand tegen schimmels. Gemakkelijk te verwerken (kopse verbinding) Goede statische eigenschappen.


Stapelbare, aluminium terrasstoel.


Hoogwaardig kunststof wicker in bamboe -look. Deze plank is te gebruiken als brugdekplank voor fiets- en voetgangersbruggen. Japanse bamboe (Pseudosassa japonica) is een perfecte schermplant die zonder veel licht en zon kan.


Maar ook voor een stevig terras.

Hallo, We hebben pas een offerte binnenkregen voor een buitenterras, en dat in verschillende houtsoorten : ipe, bangkirai en. Het ecologische alternatief voor hardhouten terras - of steigerplanken.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.