mardi 16 mai 2017

Mieren in tuin

In dit artikel zetten wij uiteen hoe je een mierenplaag in de tuin kunt uitroeien. Wij gaan in de op de volgende punten: Kokend water om mieren te bestrijden . De nesten van mieren bestaan uit een enorme gangenstelsels. Zij maken hiermee je terras en tuin instabiel.


Daarbij verspreiden mieren.


Mieren in de tuin zorgen meestal niet voor grote hinder. Ze kunnen wel vervelend zijn als hun mierennest zich bevindt net naast de te wieden border of op het . De tuin is buiten en daar leven ook mieren. Maar die wil je niet binnen. Het is mogelijk een grens te leggen waar de mieren niet overheen gaan.


Mieren kunnen veel overlast veroorzaken in de tuin , op het terras en zelfs in huis.


De ECOstyle mierenbestrijdingslijn bevat producten op basis van een . Een mierennest bestaat uit een koningin, vrouwelijke werksters en in bepaalde jaargetijden gevleugelde mannetjes. De werksters vervullen elk hun eigen taak . Het is goed mogelijk dat er ook bij u in de tuin veel mieren zitten. Deze mieren zijn natuurlijk erg vervelend omdat ze verschillende planten . Tegels zijn al snel warm, en daar gedeien mieren uitstekend bij.


Heb je vooral aarde in de tuin , dan zal je minder last hebben van mieren.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.