jeudi 11 mai 2017

Zelf kleine serre maken

Heyla,nu met de kerst, vraagt iedereen naar een kerstlijstje. Ik was deze aan het invullen en had ook staan serre. Goedkope serre posts apr. Hoe maken jullie de serre vorst vrij posts okt.


Kweek je eigen lentegroenten in een handige DIY- serre. Je kan daarbij gebruik maken van goedkope of recyclagematerialen als .

Zelf een serre maken met een handig zelfbouwpakket. Serres koop je eenvoudig online bij bol. Vele aanbiedingen bij bol. Gelieven wel zelf af te breken. Info en advies over serres.


Een serre volledig zelf maken , of een serre met een doe-het- zelf -pakket maken. Meer info over een serre zelf. Dat is een flinke klus en daarom vertellen we je waar je op moet letten.


Lees alle tips en adviezen op SerreAanbouw.

Nieuwe merbau raam kozijnen voor een erker of serre te maken. In deze aflevering toont Georges ons hoe je een serre kan maken en plaatsen. Ik hoop in filmpjes van ongeveer een minuut te kunnen laten zien hoe een serre te bouwen.


Les Potagers de Thomas mini- serre glas 1x 1x cm. Zelf je groente zaaien en kweken is weer helemaal populair.


Tips en inspiratie voor kleine en grote tuinen. Tunnelserres zijn goedkoop en op relatief eenvoudige wijze op te bouwen. Wanneer je zelf op goedkope manier groenten wil gaan kweken in de tuin maar nog niet zeker bent van . Wij helpen u graag bij de keuze.


Ontbrekend: kleine Serre kopen? Stel uw ideale glazen serre zelf samen bij Tuinmaximaal.


Combineer dit met fraaie sierstrips en dimbare LED verlichting om het geheel compleet te maken. Dat een kleine serre in de tuin veel voordelen biedt hoeft geen betoog. Een kant en klaar tuinkas is dan wel de snelste manier om mee te .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.