lundi 15 mai 2017

Insecten speelgoed

Bestudeer allerlei soorten insecten met de insectensets. De set bestaat uit twee fijne loepen, tangen, pincetten en een koplamp. Creëer een doorzichtige insectenstad en observeer de beestjes bij alles wat ze doen.


Onder de naam Explore brengt SES speelgoed rond . Deze set van Esschert Design is een insectenhotel dat je zelf mag maken! Het hotel biedt een overwinterplaats en thuis aan de insecten.

Koop of Verkoop insecten op Marktplaats. Creëer jouw eigen insecten stad met deze leerzame set van SES explore. Ontdek hoe de verschillende insecten leven en leer meer over deze nuttige diertjes.


De koepels zijn met elkaar . Jaag, vang en observeer insecten. Leer van alles over de kleine insecten in de wereld om je heen. Superleuke insectenstad waarin je heel goed de diertjes kunt.


Je vindt hier duizenden zoekertjes met speelgoed. Voor kinderen van alle leeftijden.

En je kan hier ook alles aanbieden . De doos bevat alles om de natuur, planten en insecten te ontdekken. Leer hoe regenwormen opgroeien, leer alles over fotosynthese. Vertoef je graag in de tuin en wil je de insecten graag eens van kortbij bekijken?


Vang insecten zonder ze te doden op in deze blazer. Een kleine fan van natuur, technologie of wetenschap in huis?


Ontdek snel ons uitgebreid aanbod van wetenschappelijk speelgoed , aan de laagste prijs! Plastic dieren insecten winkel, Plastic dieren insecten kopen of als kado versturen. Laat je ze wel weer los in de . Leuk ontdek speelgoed voor onze kleine man van jaar.


Heb er nep insecten ingedaan zodat hij ze van dichtbij kan bekijken.


Als kind werd me verteld dat je niet mocht spelen met je eten…. Dat wordt me nu wel heel lastig gemaakt. NL Snelle levering uit voorraad! Speelgoedfabrikant Mattel heeft een .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.