vendredi 26 mai 2017

Boerenjasmijn

Stuiken: boerenjasmijn of Philadelphus boerenjasmijn snoeien struiken witte geurende bloemen giftig voor katten struik open tuinen. Boerenjasmijn bloeit in mei en juni met roomwitte bloemen. Voor bloeiende haagplanten van hoge kwaliteit gaat u naar Haagplanten.


De bloemkleur is wit en de bloeitijd is van ca. Verjongingssnoei in de winter: oude scheuten tot aan de basis afknippen, en jonge scheuten tot de helft inkorten.

Of knip na de bloei, op het einde . Een prachtig bloeiende heester! De verschillende soorten boerenjasmijn bloeien uitbundig in. Philadelphus ( boerenjasmijn ) is een zomerbloeiende struik, bloeit met witte, geurende bloemen.


Jasmin-Pflanzen jetzt kaufen bei BALDUR Garten! In der Kategorie Blühende Sträucher Bauern Jasmin und weitere günstige Blütensträucher.


Dit geslacht omvat een aantal soorten die in groei(kracht) sterk van elkaar verschillen.

Door de omvang van sommige . De boerenjasmijn - Latijnse naaphiladelphus virginal - is een bloemrijke bladverliezende plant. Beschrijving: Zeer sterk en aangenaam geurende bloemen! Deze variëteit groeit met licht . De hoogte na jaar is 1cm. De geur van de bloemen is erg lekker.


Written by Online Tuinieren.


Kom langs op de kwekerij te Apeldoorn, Ten hoven bomen. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. De heester geurt ook nog eens. De bladeren zijn donkergroen, gezaagd.


Nu worden de betreffende planten ingedeeld in de familie Hydrangeaceae. De bekendste vertegenwoordiger zal de boerenjasmijn (Philadelphus coronarius) . De nederlandse naam is Boeren jasmijn , familie van de Philadelphaceae. De struik bloeit overvloedig en kan als haag worden gebruikt.

De Boeren jasmijn wordt ongeveer 2-m hoog. De Philadelphus virginal is een jasmijn soort met uitbundige bloei van witte bloemen.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.