jeudi 25 mai 2017

Palm water geven

De Areca palm heeft velen namen, zoals: Arekapalm, Goudpalm , Dypsis,. Na enkele keren water geven , leer je vanzelf hoeveel en hoe vaak jouw Areca nodig. De Trachycarpus is een winterharde palm , die zelfs de Nederlandse winters.


Het liefst regenwater, want de kalk in het kraanwater tast de wortels van de palm aan. In de volle zon op een warme zomerdag verdampt een palm vele liters water.

Elke dag water geven is dan ook zeker aangeraden. Op zich is het geen ramp dat . De palm zorgt op deze manier ervoor dat hij nooit watergebrek heeft. Zo is het ook erg belangrijk dat de palm niet als een cactus gezien wordt.


De verzorging van uw palmboom. Het geven van voeding aan uw palm.


Maar daar krijg je een geweldige palm voor terug.

De Areca, ook wel Goudpalm genoem is één van de bekendere palmsoorten die in de. De goudpalm (Latijnse naaChrysalidocarpus lutescens) is een van de populairste. Op een beschutte plaats maakt maakt het niet veel uit waar de palm.


Tijdens hete dagen zeker niet vergeten een extra gift water te geven.


De bladeren van de Areca- palm hebben een luchtzuiverende werking. Bij wat lagere temperaturen minder water geven. Areca: De Areca wordt ook wel goudpalm genoemd en heeft sierlijke waaiervormige.


Om de paar jaar de palm verpotten in een grotere pot is dan ook aan te raden.


Je moet pas water geven als de bovenkant van de grond droog aanvoelt. Water geven : De hoeveelheid water is erg afhankelijk van de soort palm. Kasteeltuinen Arcen sep.


Het gaat een beetje samen met het water geven : dat moet ook meer . De Kentia palm heeft een vochtige grond nodig, niet te droog en niet te. In een exotische sfeer onder een palmboom liggen?


In de zomer Trachycarpus fortunei water geven als het langdurig droog is.

Potplanten, en zeker deze met kleine pot en veel palm bovenaan, moeten beter. Als je niet echt weet hoeveel water je moet geven : je kan beter een beetje te .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.